17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

VIDEO – Ovidiu Crețu: Investițiile din Wonderland vor pune Bistrița pe o hartă specială a sportului și agrementului

Cu ocazia semnării contractului de finanțare a Complexului Sportiv din Wonderland, primarul orașului a vorbit despre dezvoltarea zonei respective. Acesta a prezentat lucrările care se vor face în continuare în Wonderland. „Investițiile acestea vor pune Bistrița pe o hartă specială a sportului și agrementului” a susținut Ovidiu Crețu.

Prezent la momentul semnării contractului de finanțare a Complexului Sportiv, primarul municipiului a ținut să explice „începuturile” viizunii „Wonderland”.

„Când am scos din domeniul pastoral acest teren și am pus pe hârtie o viziune, mulți au zis că sunt doar vise, că e nevoie de mulți bani și că nu se va realiza niciodată”, a explicat Ovidiu Teodor Crețu.

Totuși, în ciuda obstacolelor pe care le-ar fi întâmpinat, zona Wonderland prinde contur.

„Nu a fost simplu. Dar iată că prinde viață ce avem aici!” a mai spus edilul.

Pe lângă Complexul Sportiv și pârtia de schi, Ovidiu Crețu a mai amintit și alte proiecte care sunt în proces de realizare sau în licitație.

CUM se va dezvolta zona Wonderland, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/dFtFEwUiOwE” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.