1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

VIDEO – Ovidiu Crețu: Investițiile din Wonderland vor pune Bistrița pe o hartă specială a sportului și agrementului

Cu ocazia semnării contractului de finanțare a Complexului Sportiv din Wonderland, primarul orașului a vorbit despre dezvoltarea zonei respective. Acesta a prezentat lucrările care se vor face în continuare în Wonderland. „Investițiile acestea vor pune Bistrița pe o hartă specială a sportului și agrementului” a susținut Ovidiu Crețu.

Prezent la momentul semnării contractului de finanțare a Complexului Sportiv, primarul municipiului a ținut să explice „începuturile” viizunii „Wonderland”.

„Când am scos din domeniul pastoral acest teren și am pus pe hârtie o viziune, mulți au zis că sunt doar vise, că e nevoie de mulți bani și că nu se va realiza niciodată”, a explicat Ovidiu Teodor Crețu.

Totuși, în ciuda obstacolelor pe care le-ar fi întâmpinat, zona Wonderland prinde contur.

„Nu a fost simplu. Dar iată că prinde viață ce avem aici!” a mai spus edilul.

Pe lângă Complexul Sportiv și pârtia de schi, Ovidiu Crețu a mai amintit și alte proiecte care sunt în proces de realizare sau în licitație.

CUM se va dezvolta zona Wonderland, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/dFtFEwUiOwE” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.