15.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

FOTO: I s-a aprins mașina la care lucra

Un bistrițean făcea reparații la mașina unui prieten. La un moment dat, la compartimentul motor a izbucnit un incendiu. A fost nevoie de intervenția pompierilor.

Două echipaje de pompieri au intervenit, în urmă cu puțin timp, pe strada Țibleșului din municipiu.

Un autoturism a fost cuprins de flăcări.

S-ar părea că mașina avea ceva defecțiuni, iar acum se afla la un bistrițean, prieten al proprietarului, ca să i-o repare.

Omul nu are un service propriu-zis, dar mai repară una-alta la mașinile cunoscuților. În timp ce acesta lucra la autoturismul în cauză, la compartimentul motor a izbucnit incendiul, cel mai probabil din cauza unui scurt circuit.

Focul a fost stins de angajații ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.