12 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Cadou de Moș Nicolae… o sentință! Foștii șefi ai poliției bistrițene află dacă petrec Crăciunul după gratii

Foștii șefi ai poliției bistrițene află dacă își vor petrece Crăciunul după gratii tocmai în ajun de Moș Nicolae. Fiind o cauză complexă, cu peste 50 de termene de judecată, magistrații au amânat pronunțarea pentru începutul lunii decembrie.

Foștii șefi ai poliției bistrițene, Ioan Ovidiu Mureșan (fost inspector șef al IPJ BN), Roberto Hasnaș (fost șef al Serviciului Rutier) și Leon Cloșcă (fost șef al Poliției Năsăud) trebuiau să își afle pedeapsa în dosarul în care au fost trimiși în judecată în a doua parte a lunii noiembrie.

Fiind o cauză complexă, judecătorii au ajuns la concluzia că au nevoie de mai mult timp pentru a se pronunța, amânând sentința pentru luna decembrie. Astfel, foștii șefi ai poliției își află pedeapsa în ajun de Moș Nicolae.

În februarie anul viitor se fac 5 ani de când cei trei au fost trimiși în judecată pentru fapte de corupție. Zeci de martori din cadrul IPJ și civili au fost audiați și au fost stabilite aproape 50 de termene de judecată.

Potrivit procurorilor DNA, cei trei măsluiau și ascundeau accidente de circulație, constrângându-și agenții să își încalce atribuțiile de serviciu. În schimbul protecției, aceștia ar fi primit diverse produse sau servicii și chiar ar fi impus anumite persoane în funcții cheie folosindu-se de oamenii politici și cu influență în Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: