9.4 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

UNDE a fost găsită copila dispărută din Sînmihai:

O copiluță de 14 ani a dispărut duminică de acasă. Părinții au anunțat autoritățile abia ieri. Cu toate acestea, la câteva ore de la demararea căutărilor, fata a fost găsită. UNDE era și ce solicită polițiștii:

Ieri după-masă, polițiștii au fost sesizați de către o mamă că fiica ei, Anuța, de 14 ani, a plecat de acasă.

Fata a ieșit din locuință duminică în jurul orei 11:00 și nu s-a mai întors acasă. Părinții au anunțat dispariția la mai bine de 24 de ore.

Spre norocul familiei, copila a fost găsită la doar câteva ore de la sesizarea dispariției.

Fata se afla pe raza localității Sînmihaiu de Câmpie, într-o casă a cărui proprietar este plecat în străinătate. A fost dată înapoi familiei, teafără, fără a fi victima vreunei agresiuni. Era singură în locuința respectivă”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Fata face parte dintr-o familie cu mai mulți copii.

Polițiștii solicită părinților să anunțe IMEDIAT dispariția unui minor.

Cu cât se anunță mai repede dispariția unui copil, cu atât șansele de a-l găsi mai repede sunt mai mari. Altfel discuți cu martorii, altfel se derulează cercetările. E important să se anunțe cât de repede”, au explicat reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.