19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

A vrut să vină acasă de sărbători, dar l-au încătușat la graniță!

Este vorba de un bistrițean care venea înspre casă. Iar la Punctul de trecere a frontierei, i s-au pus cătușele. Acesta era căutat de polițiști pentru furt calificat.

Familia îl aștepta să se reîntoarcă acasă, de sărbători. Dar drumul i s-a oprit la graniță, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare.

Acolo a fost încătușat și va ajunge direct pe mâna polițiștilor bistrițeni.

În Punctul de Trecere al Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul român P.C.L., în vârstă de 31 de ani, domiciliat în județul Bistrița-Năsăud. La verificări, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare și un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis la data de 2 octombrie 2019. Judecătoria Bistrița-Năsăud l-a condamnat la un an de închisoare pentru săvârșirea  infracțiunii de furt calificat. Drept urmare, acesta a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, transmit polițiștii de frontieră.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: