10.7 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

A ascultat de-o femeie și s-au ales … cu dosar penal

S-a întâmplat ieri, în Rebrișoara. Plimbarea unui domn și a unei doamne s-a finalizat cu… dosar penal. Problema a fost legată de faptul că femeia nu a luat o decizie înțeleaptă și bărbatul, la fel ca Adam, nu o fi ripostat!

Povestea „Adam și Eva” s-a repetat ieri la Rebrișoara! Ei, nu cu mâncatul din măr, sau ce fruct o fi fost! Nuu, a implicat o mașină! Iar pedeapsa a venit de la domnu’ polițist.

El, un Adam, de 41 de ani, din Mocod. Ea, o Eva, de 48 de ani, din Bistrița. El o plimba pe ea, cu mașina, prin Rebrișoara!

La un moment dat, a intervenit „zeul șoselelor”, îmbrăcat în uniformă de polițist! A oprit mașina pentru un control.

Pe DN17D, în localitatea Rebrişoara, a fost depistat în flagrant, un bărbat, de 41 ani, din Mocod, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.”, a constatat acesta.

De vină, oarecum, a fost ea, femeia.

„Autoturismul i-a fost încredinţat pentru a fi condus de către o femeie de 48 ani din Bistriţa, care se afla pe locul din dreapta faţă a autoturismului.”, a aflat polițistul.

Astfel, a venit și pedeapsa! Că ea o fi avut ideea și el s-a supus, că au luat amândoi decizia de comun acord… nu mai contează!

Pedeapsa dată a fost la fel : dosar penal. Unul pentru conducerea fără permis și celălalt pentru încredințarea unui autovehicul unei persoane ce nu deține permis.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: