6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

A ascultat de-o femeie și s-au ales … cu dosar penal

S-a întâmplat ieri, în Rebrișoara. Plimbarea unui domn și a unei doamne s-a finalizat cu… dosar penal. Problema a fost legată de faptul că femeia nu a luat o decizie înțeleaptă și bărbatul, la fel ca Adam, nu o fi ripostat!

Povestea „Adam și Eva” s-a repetat ieri la Rebrișoara! Ei, nu cu mâncatul din măr, sau ce fruct o fi fost! Nuu, a implicat o mașină! Iar pedeapsa a venit de la domnu’ polițist.

El, un Adam, de 41 de ani, din Mocod. Ea, o Eva, de 48 de ani, din Bistrița. El o plimba pe ea, cu mașina, prin Rebrișoara!

La un moment dat, a intervenit „zeul șoselelor”, îmbrăcat în uniformă de polițist! A oprit mașina pentru un control.

Pe DN17D, în localitatea Rebrişoara, a fost depistat în flagrant, un bărbat, de 41 ani, din Mocod, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.”, a constatat acesta.

De vină, oarecum, a fost ea, femeia.

„Autoturismul i-a fost încredinţat pentru a fi condus de către o femeie de 48 ani din Bistriţa, care se afla pe locul din dreapta faţă a autoturismului.”, a aflat polițistul.

Astfel, a venit și pedeapsa! Că ea o fi avut ideea și el s-a supus, că au luat amândoi decizia de comun acord… nu mai contează!

Pedeapsa dată a fost la fel : dosar penal. Unul pentru conducerea fără permis și celălalt pentru încredințarea unui autovehicul unei persoane ce nu deține permis.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...