13.8 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

A ascultat de-o femeie și s-au ales … cu dosar penal

S-a întâmplat ieri, în Rebrișoara. Plimbarea unui domn și a unei doamne s-a finalizat cu… dosar penal. Problema a fost legată de faptul că femeia nu a luat o decizie înțeleaptă și bărbatul, la fel ca Adam, nu o fi ripostat!

Povestea „Adam și Eva” s-a repetat ieri la Rebrișoara! Ei, nu cu mâncatul din măr, sau ce fruct o fi fost! Nuu, a implicat o mașină! Iar pedeapsa a venit de la domnu’ polițist.

El, un Adam, de 41 de ani, din Mocod. Ea, o Eva, de 48 de ani, din Bistrița. El o plimba pe ea, cu mașina, prin Rebrișoara!

La un moment dat, a intervenit „zeul șoselelor”, îmbrăcat în uniformă de polițist! A oprit mașina pentru un control.

Pe DN17D, în localitatea Rebrişoara, a fost depistat în flagrant, un bărbat, de 41 ani, din Mocod, în timp ce conducea un autoturism, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.”, a constatat acesta.

De vină, oarecum, a fost ea, femeia.

„Autoturismul i-a fost încredinţat pentru a fi condus de către o femeie de 48 ani din Bistriţa, care se afla pe locul din dreapta faţă a autoturismului.”, a aflat polițistul.

Astfel, a venit și pedeapsa! Că ea o fi avut ideea și el s-a supus, că au luat amândoi decizia de comun acord… nu mai contează!

Pedeapsa dată a fost la fel : dosar penal. Unul pentru conducerea fără permis și celălalt pentru încredințarea unui autovehicul unei persoane ce nu deține permis.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: