11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

A convins un martor să mintă în declarații! Acum e reținut!

Un bărbat riscă să ajungă după gratii, după ce a „corupt” un martor. Acesta a convins o femeie să mintă pentru el, în declarații. Acum e reținut și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

O femeie din Botoșani, martor într-un dosar penal de trafic de persoane, a fost „cumpărată” de inculpat. Acesta a convins-o să mintă în declarații.

Polițiștii au reușit să-și dea seama, și astfel l-au reținut pe bistrițean.

„În cursul lunii ianuarie a.c., fiind audiată în calitate de martor, o femeie, în vârstă de 36 de ani, din județul Botoșani, ar fi făcut afirmații mincinoase în legătură cu faptele și împrejurările esențiale cu privire la care a fost ascultată și întrebată, privind comiterea infracțiunii de trafic de persoane, de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din municipiul Bistrița, în dauna persoanei vătămate, un bistrițean, de 42 de ani. S-a reținut faptul că bărbatul de 52 de ani ar fi determinat-o pe femeia, în vârstă de 36 de ani, să declare mincinos că în repetate rânduri aceasta i-ar fi oferit persoanei vătămate diferite sume de bani. De asemenea, bistrițeanul, în vârstă de 52 de ani, este bănuit că i-ar fi solicitat persoanei vătămate să se împace cu el sau să își retragă plângerea, oferindu-i în acest sens 1000 de lei, deși avea obligația de a nu lua legătura cu acesta, personal sau prin interpuși. La data de 5 noiembrie a.c., față de bărbatul, de 52 de ani, din Bistrița, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Bistrița, în vederea documentării întregii activități infracționale”, se arată în comunicatul remis presei de către purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...