12.3 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

A curs cu amenzi date pentru consumul de aurolac

Consumatorii de aurolac terorizează comunitatea bistrițeană. Săptămâna trecută a curs cu amenzi date celor surprinși inhalând din pungi. Două persoane au fost amendate și pentru că, în urma inhalării, s-au apucat de făcut scandal.

Problema consumului de aurolac și a consumatorilor de această subtanță, la vârste fragede, e subiectul fierbinte al acestor zile.

Viceprimarul Cristian Niculae a explicat într-o conferință că ar fi doar 13 consumatori în Bistrița. Dar că se caută soluții pentru rezolvarea problemei.

VIDEO – Cristian Niculae : Sunt numai 13 consumatori de aurolac în Bistrița

Săptămâna trecută, mai mulți consumatori de aurolac au fost sancționați de polițiștii locali. Oricum cadrul legal e de ”ifapte de indignare”, consumul de aurolac nefiind interzis prin lege.

Conform raportului poliției locale, patru persoane au fost prinse într-o săptămână în timp ce inhalau aurolac:

  1. Au fost depistaţi pe str. Împăratul Traian, respectiv pe Calea Moldovei, în faţa unor imobile, numiţii: H.  M.I. şi G. W. (ambii domiciliaţi în municipiu), cunoscuţi pentru astfel de fapte, în timp ce inhalau în mod repetat din pungi transparente, substanţe cu efecte psihoactive. Au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 500 lei.
  2. O faptă asemănătoare a fost constatată pe str. Arţarilor, unde numitul B.  A. (domiciliat în localitatea componentă Viişoara), a fost surprins în timp ce inhala vapori posibil de adeziv, dintr-o pungă de plastic. I-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 200 lei.
  3. Aceeaşi persoană mai sus menţionată a fost din nou depistată pe str. Arţarilor.  A fost condusă la sediul Poliţiei Locale, unde în prezenţa agenţilor constatatori, a aruncat la ghenă punga cu substaţa în cauză, aplicându-i-se ulterior o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 300 lei.
  4. Pentru fapte identice a fost depistat pe Aleea Plopilor, în incinta spaţiului special amenajat pentru copii şi numitul A.  R.D. (domiciliat în localitatea componentă Viişoara). În urma identificării acestuia i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare egală (n.r. 300 de lei).

Două persoane au fost amendate și pentru că au făcut scandal în urma consumului de aurolac.

Pentru săvârşirea în public de fapte şi gesturi obscene, la adresa persoanelor aflate în trecere prin zonă, 2 sancţiuni contravenţionale cu amendă în valoare totală de 500 lei, aplicate numiţilor: H.  M.I. (domiciliat în municipiul Bistriţa) şi S. N.D. (domiciliat în localitatea componentă Viişora), cu menţiunea că ambele persoane se aflau sub influenţa unor substanţe psihoactive. Faptele au fost constatate la ore diferite, în faţa unor imobile de pe străzile Mihai Eminescu, respectiv Ion Minulescu” se arată în același raport al Poliției Locale Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.