A fost furată la nuntă și nu a mai avut bani de cinste! VEZI alte întâmplări care au „cadorisit” bistrițenii cu dosare penale:

A fost furată la nuntă și nu a mai avut bani de cinste! VEZI alte întâmplări care au „cadorisit” bistrițenii cu dosare penale:

Polițiștii bistrițeni au deschis o mulțime de dosare penale în ultima săptămână. Unele dintre motive sunt cât se poate de amuzante. VEZI câteva ciudățenii cu care se ocupă bistrițenii, și care au primit „cadouri” de la polițiști:

S-a trezit că nu mai are bani să cinstească la nuntă!

Cinstitul la nuntă a costat-o mai scump decât se gândise, pe o femeie din Bistrița. Aceasta a reclamat la Poliție că o persoană i-ar fi furat banii pe care îi avea pregătiți ca dar de nuntă.

Polițiștii au reușit să identifice un bistrițean de 38 de ani bănuit de comiterea faptei.

„Ca urmare a verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 12 mai, în timp ce se afla la o nuntă, în municipiul Bistrița, bărbatul ar fi sustras, din poșeta femeii, un plic în care se afla suma de 1000 de lei”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Banii au fost recuperați în totalitate de polițiști. Aceștia efectuează încă cercetări în acest caz.

„Arta” de a fura se învață de mic!

Un bărbat de 24 de ani și o femeie de 20 de ani din Năsăud au dat iama într-un supermarket pentru „a face cumpărături”. Aceștia au luat cu ei și o copilă minoră de 14 ani, să o învețe cum „se merge” la cumpărături.

„Polițiștii au depistat doi tineri, ambii din Năsăud, și au stabilit faptul că, împreună cu o minoră de 14 ani ar fi sustras mai multe bunuri, dintr-un supermarket din Bistrița”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Cumpărăturile însușite pe nedrept au fost în valoare de 817 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar cercetările continuă.

A reclamat că a fost furat, dar hoțul era el însuși!

Un tânăr s-a ales cu dosar penal după ce ar fi mințit polițiștii. Acesta a reclamat că a fost jefuit de către o persoană necunoscută. În realitate însă, lucrurile au stat cu totul diferit.

„La data de 23 mai, un tânăr de 18 ani, din Figa, a sesizat printr-un apel la 112 faptul că, în timp ce se deplasa cu bicicleta spre domiciliu, a fost oprit de o persoană necunoscută care l-a agresat și care i-a sustras telefonul, suma de 780 de lei, carduri și documentul de identitate”, transmit reprezentații IPJ BN.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că sesizarea tânărului era nereală. Hoțul era de fapt chiar tânărul, care ar fi cheltuit banii. Toate bunurile declare furate au fost găsite.

Fiindcă a mințit polițiștii, tânărul s-a ales cu un dosar penal.

FOTO/VIDEO: Incendiar. Tonic. Energizant: Bistriţa Robotics Demo decembrie 7, 2019 - Atmosferă incendiară, în sala de sport a Colegiului „Liviu Rebreanu”: Îmbrăţişări, ţipete de victorie, încleştări, priviri dezamăgite, suspine sau chiote de bucurie. Deasupra tuturor, învăluitoare şi molipsitoare – pasiunea pentru robotică.
FOTO: Sense lansează colecţia de tricotaje premium din lână pură virgină şi fire de caşmir decembrie 7, 2019 - Garderoba de iarnă este sinonimă cu tricotajele, piese eminamente indispensabile, însă totodată extrem de versatile şi de adaptabile oricărui context, indiferent că este vorba despre o masă în familie, o escapadă de weekend la munte sau un eveniment semi-formal.
Crăciunul de altădată, într-un spectacol de excepţie, în 10 decembrie! decembrie 7, 2019 - Cuverturi tradiţionale, coşuri cu mere, nuci sau colaci – felinare şi spectaculoase costume populare – ne vor ajuta să retrăim Crăciunul de altădată: într-un spectacol extraordinar, marţi, 10 decembrie, la Centrul cultural Dacia. Cine sunt protagoniştii:
FOTO/VIDEO: Diamantul nostru. Încă neşlefuit cum se cuvine… Unde vă puteţi trata natural depresiile decembrie 7, 2019 - De ani de zile se discută despre această problemă, fără să se facă prea multe lucruri concrete, în această direcţie. „Este diamantul nostru.” Este locul în care s-ar putea trata natural depresiile sau bolile psihice. Celebrăm azi şi mâine la Bistriţa primii 20 de ani de învăţământ geografic universitar în oraş.
Ciobanul înjunghiat de colegul de stână a fost operat. Acesta a fost tăiat cu briceagul inclusiv pe față decembrie 7, 2019 - Doi ciobani de la o stână din Matei au ajuns aseară la spital, după ce au început să își care pumni. Unul s-a folosit la un moment dat de o bâtă, iar altul de un briceag. Cel mai „șifonat” a ajuns la spital ciobanul înjunghiat, care a fost tăiat inclusiv pe față.
FOTO: Patinoar pe Valea Șieului decembrie 7, 2019 - A nins, a înghețat și în unele zone s-a făcut patinoar. Chiar și pe carosabil! E situația de pe Valea Șieului, unde un drum județean e locul perfect pentru sporturi de iarnă.
Trecerea CF de pe Slavici rămâne închisă! CE spune șeful de șantier: decembrie 7, 2019 - Luni au început lucrările de montare a dalelor de cauciuc la calea ferată de pe Slavici. Deși azi circulația ar fi trebuit reluată, nu s-a întâmplat deloc așa. Șeful de șantier a explicat care sunt motivele și cât ar mai putea dura lucrările:
Copilașul care s-a prăbușit aseară de la etaj cu bunicul său a murit decembrie 7, 2019 - Băiețelul de 3 ani care s-a prăbușit aseară de la etaj cu bunicul său a murit în această dimineață. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul capului, însă organismul său nu a reușit să îi facă față.
VIDEO – GRAV: Un bunic și nepoțelul lui au căzut de la etaj pe casa scării decembrie 6, 2019 - Un GRAV incident a avut loc în urmă cu puțin timp pe o stradă din Bistrița. Un bunic împreună cu nepotul său au căzut de la etajul doi pe casa scării.
GRAV incident la o stână! S-a lăsat cu lovituri de briceag și de bâtă decembrie 6, 2019 - Un grav incident a avut loc în această după-masă la o stână din comuna Matei. Doi ciobani s-au luat la bătaie, unul dintre ei încercând să își facă dreptate cu o bâtă, iar celălalt cu un briceag. Ambii au ajuns la spital.
Băut bine, un bărbat a fost accidentat în Beclean în timp ce trecea strada neregulamentar decembrie 6, 2019 - Un bărbat a fost accidentat în Beclean în timp ce traversa strada neregulamentar. Polițiștii au testat pietonul cu aparatul etilotest și au descoperit că era băut bine.
FOTO: Accident în Dumitra. O tânără a rămas încarcerată decembrie 6, 2019 - Un accident rutier a avut loc în localitatea Dumitra. O tânără a rămas încarcerată. Pentru extragerea victimei, pompierii au fost nevoiți să taie mașina.
FOTO: SCANDAL din cauza podețelor din Dumitra decembrie 6, 2019 - Un proiect al Primăriei Dumitra, prin fonduri europene, prevede realizarea de zeci de podețe, din beton, în localitățile din comună. Redacția Bistrițeanul.ro a fost contactată de o femeie din Dumitra supărată că podețul ei a fost lăsat de izbeliște. Mai mult, susține că primarul ar fi înjurat-o. CE spune edilul comunei:
FOTO/VIDEO. Premiile Antidiscrimare. Radu Moldovan, către agenţii economici din judeţ. „Nu avem încă maturitatea necesară” decembrie 6, 2019 - Cum să înveţi un copil să-şi accepte colegul cu cerinţe speciale, într-o lume în care până şi adulţii se înţeleg anevoios? Cum faci un copil să-şi îmbrăţişeze colegul şi să-l accepte – aşa diferit cum este el? Cum se poate instaura armonia într-o societate dezechilibrată, sfâşiată de vizibile dificultăţi de comunicare?
Astăzi are loc Cupa Moș Nicolae la înot, ediția a 6-a: La Casa EMA! decembrie 6, 2019 - În această zi de sărbătoare, aproximativ 150 de copii vor concura la Cupa Moș Nicolae pentru a-l impresiona pe Moșul!