17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

FOTO: Mai bogați și mai fericiți cu un loc de joacă!

Bucurie mare pentru copiii din grădinița de pe Independenței: grație generozității Clubului Lions, ei vor avea de acum la dispoziție un loc de joacă în aer liber – atractiv și deosebit:

Ieri a fost inaugurat la Grădinița cu Program Normal Nr. 10 din Bistrița noul spațiu de joacă, dotat cu leagăne și obiecte de mobilier destinate copiilor din grădiniță.

Ne face o deosebită plăcere să aducem toate mulțumirile noastre Clubului Lions care s-a implicat în dotarea curții Grădiniței cu Program Normal Nr. 10 din Bistrița cu obiecte și jocuri de curte minunate. Implicarea directă a Clubului  Lions a adus atâta bucurie și zâmbete pe fețele copiilor noștri! Nu putem decât să vă felicităm și să vă mulțumim pentru inițiativa dumneavoastră. Vă asigurăm că bunăstarea emoțională și fizică a copiilor noștri sunt motto-ul activității noastre profesionale”, a transmis Corina Țifrea, directoarea Grădiniței cu Program Normal Nr. 10.

Alături de ea au fost și Pop Iulia Liana, Denisa Lorena Tudorachi, Maria Crăciun și Agnes Pasztor – profesoare învățământ preșcolar.

Din partea Clubului Lions, la eveniment au participat Alexandru Mureșan, manager Top Optica și președintele în exercițiu, alături de voluntarii Maria Dițiu (notar public), Ioana Mocian (software developer la Micronet Soft), Cristina Corbu (învățătoare), Aurel Onigaș (manager Pombis), Cornel Ilieș (manager Heniu S.A), Adrian Bălan (manager Blăjeana S .A), Adrian Pop (broker în asigurări) și Maria Monda (Pro Familia).

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...