23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

A furat bani de la o sală de jocuri pentru a fi băgați, din nou, la păcănele

Totul s-a întâmplat la o sală de jocuri din Bistrița. O angajată a furat o sumă substanțială de bani. Apoi a dat-o unui bărbat… ca să o joace la păcănele.

Să vezi și să nu crezi! O femeie și-a furat angajatorul. Doar că a „folosit„ banii tot în incinta firmei. Aceasta lucrează la o sală de jocuri din Viișoara. Iar bani furați i-a dat unui bărbat… să-i joace tot la aparate.

„În cadrul cercetărilor efectuate până în prezent, a rezultat faptul că o tânără de 22 de ani, din Viișoara, angajata unei săli de jocuri de noroc, ar fi sustras suma de 43.500 lei. Ulterior, femeia ar fi înmânat banii unui bărbat de 34 de ani, din Bistrița, iar acesta i-ar fi folosit la aparatele din sala de jocuri”, se arată în comunicatul remis de IPJ BN.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de delapidare și instigare la delapidare.

Firma prejudiciată este din Târgul Mureș, dar are punct de lucru și în Bistrița.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...