14.3 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

A încercat să-i cucerească pe Chefi cu un piton

Vine din Indonezia, dar s-a îndrăgostit de Bistrița – Năsăud. Și-a încercat norocul și la showul „Chefi la cuțite”. A gătit ceva inedit și tipic indonezian: piton cu orez.

Și-a întâlnit marea iubire în Spania. Ea, din Indonezia, el, din România. Acum locuiesc în județul nostru, în Bistrița, și au un copilaș.

Iubește manelele, portul popular și bisericile.

Hilda și-a încercat norocul la Chefi la Cuțite, dorind ca preparatul ei, piton prăjit, cu orez, să primească cele trei cuțite.

Sper ca chef Florin să guste din preparatul meu”, a spus aceasta.

Cum au jurizat chefii preparatul din farfuria ei, puteți vedea AICI:

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/04/din-BN-le-a-dat-piton.mp4″ /]

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.