23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

După gratii! Angajatele spitalului care l-ar fi furat pe basarabean au fost reținute

Doi dintre cei trei angajați ai Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați pentru arest preventiv. Aceștia sunt acuzați că ar fi furat de la basarabeanul împușcat la Cepari suma de 12.000 de euro, pe care o avea asupra sa.

Ieri după-masă trei angajați ai Spitalului de Urgență Județean Bistrița au fost luați pe sus de mascați, chiar de la locul de muncă. Este vorba despre o infirmieră, o angajată de la registratură și un brancardier.

Cei trei sunt acuzați de furt. Atunci când Vadim Malogolovenko, cetățeanul moldoveano-ucrainean găsit împușcat pe un câmp din Cepari, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, cei trei i-ar fi furat banii avuți asupra sa.

Este vorba despre 12.000 de euro, spune fotograful din Odessa. Cel care a depus plângere penală a fost chiar păgubitul, se pare, chiar în perioada în care a fost internat. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Anchetatorii le-au sigilat celor trei dulapurile și i-au dus la domiciliile fiecăruia, unde au avut loc percheziții. După această operațiune, cei trei au fost readuși la spital, unde au fost luate la puricat dulapurile personale, sigilate anterior.

Au urmat audierile, în urma cărora, anchetatorii au decis să le rețină pe cele două femei pentru 24 de ore. Este vorba despre o infirmieră și angajata de la registratură.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: