13.5 C
Bistrița
miercuri, mai 31, 2023

După gratii! Angajatele spitalului care l-ar fi furat pe basarabean au fost reținute

Doi dintre cei trei angajați ai Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați pentru arest preventiv. Aceștia sunt acuzați că ar fi furat de la basarabeanul împușcat la Cepari suma de 12.000 de euro, pe care o avea asupra sa.

Ieri după-masă trei angajați ai Spitalului de Urgență Județean Bistrița au fost luați pe sus de mascați, chiar de la locul de muncă. Este vorba despre o infirmieră, o angajată de la registratură și un brancardier.

Cei trei sunt acuzați de furt. Atunci când Vadim Malogolovenko, cetățeanul moldoveano-ucrainean găsit împușcat pe un câmp din Cepari, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, cei trei i-ar fi furat banii avuți asupra sa.

Este vorba despre 12.000 de euro, spune fotograful din Odessa. Cel care a depus plângere penală a fost chiar păgubitul, se pare, chiar în perioada în care a fost internat. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Anchetatorii le-au sigilat celor trei dulapurile și i-au dus la domiciliile fiecăruia, unde au avut loc percheziții. După această operațiune, cei trei au fost readuși la spital, unde au fost luate la puricat dulapurile personale, sigilate anterior.

Au urmat audierile, în urma cărora, anchetatorii au decis să le rețină pe cele două femei pentru 24 de ore. Este vorba despre o infirmieră și angajata de la registratură.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...