-1.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

A murit cardiologul Angelo Sorineli Mardale!

Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița a pierdut un cardiolog. Inima doctorului Angelo Sorineli Mardale a încetat să mai bată. ”Profesionalism, empatie, omenie” – sunt calitățile care l-au descris.

Colectivul de medici al Spitalului CLinic Județean ed Urgență Bsitrița este mai sărac, de ieri. Inima cardiologului Angelo Sorineli Mardale a încetat să mai bată, acesta trecând la cele veșnice.

Cu profund regret ne luăm rămas bun de la cel care a fost Dr. Angelo Sorineli Mardale, medic primar în specialitatea cardiologie,. Ani la rând a făcut parte din echipa Secției Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Profesionalismul, atitudinea corectă și empatică în abordarea terapeutică, omenia sunt câteva dintre calitățile cu care domnul doctor a onorat profesia și unitatea medicală pe care a reprezentat-o.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Condoleanțe familiei îndurerate!” au transmis reprezentanții spitalului.

Mesajele de condoleanțe au curs la postările online privind trecerea cardiologului la cele veșnice. Aceleași vorbe de bine, despre profesionalism, empatie și omenie, înainte de toate.

Redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...