16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

SUPER! Parva inaugurează primul parc de aventuri din rural de Ziua Copilului

Primăria Parva inaugurează de Ziua Copilului primul parc de aventuri amenajat de o comună din județ. Preț de 4 zile, toți cei care vor ajunge la Parva vor putea să încerce gratuit tiroliana, atelierele de cățărări și să închirieze bicicletele.

De Ziua Copilului, Primăria Parva le face o bucurie copiilor din comună și nu numai, inaugurând un parc de aventură. Acesta este primul parc de aventură din Bistrița-Năsăud amenajat în zona rurală.

În perioada 1-4 iunie, parcul de aventură va fi deschis între orele 11:00 și 18:00. Accesul este gratuit în această perioadă la tiroliană și la atelierele de cățărări. De asemenea, închiriatul bicicletelor este gratuit, însă se poate face doar cu acceptul părinților.

Proiectul are o valoare de un milion de lei și include o zonă dedicată parcului de aventuri și alta pentru picnic. Parcul se întinde pe un hectar și include un teren de tenis de masă, o tiroliană și un pod cu frânghii care traversează râul Rebra.

Foto: Ioan Strugari

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.