A murit Horia Ungur, „prietenul nostru cu care ucideam odată lei”… „O pierdere devastatoare”

A murit Horia Ungur, „prietenul nostru cu care ucideam odată lei”… „O pierdere devastatoare”

Horia Ungur, director Vânzari şi Distribuţie (CSO) al ALLIANZ-ŢIRIAC și membru în Boardul companiei, s-a stins din viaţă la doar 42 de ani. „O pierdere devastatoare pentru familie, pentru rugby-ul românesc şi pentru România”, a transmis unul dintre prietenii săi…

Horia Ungur a absolvit Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” şi Universitatea Babeş Bolyai, Facultatea de Studii Europene. Era pasionat de istorie, tradiţii şi rugby, iar de câţiva ani era stabilit la Bucureşti.

O pierdere devastatoare pentru familie, pentru rugby-ul românesc şi pentru România”, a scris unul dintre prietenii săi pe pagina sa Facebook.

Imposibil, nu se poate, nu e adevărat! Au fost primele cuvinte care mi-au venit în minte la aflarea necruțătoarei vești. Horia, pentru prima dată ne-ai lăsat triști, tu care întotdeauna aveai o vorbă de duh în orice situație… Odihnește-te în pace prieten drag. De astăzi suntem mult, mult mai săraci fără tine. Sincere condoleanțe familiei!“, a transmis un alt prieten.

În urmă cu aproape două săptămâni Horia Ungur a suferit un anevrism masiv cu inundare de trunchi cerebral. A fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, în comă profundă, până azi dimineaţă, în jurul orei 6:30, când a pierdut lupta cu viaţa.

A încetat din viața Horia Ungur (42 de ani), Director Vânzări și Distribuție (CSO) al ALLIANZ-TIRIAC și membru în Boardul companiei. Cu o experiență de peste 20 de ani în companie, Horia UNGUR și-a început parcursul profesional la Bistrița, orașul său natal şi la Cluj, oraşul în care şi-a urmat studiile, interacţionând direct cu clienţii şi produsele de asigurare. Şi-a continuat dezvoltarea carierei rămânând loial domeniului de suflet, ocupând diferite funcţii de coordonare şi management atât în reţeaua dedicată vânzărilor de asigurări de viață și sănătate, cât și în rețeaua de vânzări asigurări generale.

În 2008, s-a mutat în București unde a preluat coordonarea Departamentului Managementul Distribuției, 3 ani mai târziu punând bazele Departamentului Vânzări Retail. În 2014, Horia UNGUR a fost promovat la conducerea Diviziei Rețele Proprii, cea mai puternică rețea de distribuție prin agenți și angajați din piața locală de asigurări. Transport Academy transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să îl odihnească!”, au transmis cei de la Academy Transport.

Cei care doresc să-şi ia rămas bun de la Horia Ungur o pot face sâmbătă seara, la ora 18.00 la slujba de priveghi, în capela Cimitirului Evanghelic de pe Bulevardul General Grigore Bălan. 

Slujba de înmormântare va avea loc duminică, de la ora 12.30, la Cimitirul Evanghelic de lângă Domus.

Dumnezeu să-l odihnească în pace…! Sincere condoleanţe familiei…

Ghilgameş @ Nichita Stănescu

A murit prietenul care a ucis lei cu mine…

Priveşte-ţi mâinile şi bucură-te, căci ele sunt absurde,
Și picioarele privește-ţi-le, seara, drept cum stai, atârnând spre lună.
Poate că sunt mult prea aproape ca să mă vezi,
dar şi aceasta e altceva decât nimic…

Mă voi face depărtare, ca să-ţi încap în ochi,
ori cuvânt, cu sunete de mărimea furnicii – ca să-ţi încap în gură.

Umerii priveşte-mi-i, şi spune-ţi că sunt cei mai
puternici pe care i-ai văzut, după iarbă și bivoli,
căci fără pricina sunt așa.

Ieși din cort, prietene, să stăm față în față,
privindu-ne, să tăcem împreună, mereu întrebându-ne
în sine celălalt dacă e…”

Sursa foto & video @ Alina Schreglmann

FOTO: O tânără și frățiorul acesteia au plonjat într-o râpă noiembrie 20, 2019 - Un accident rutier a avut loc între Braniștea și cireșoaia. O tânără și frățiorul acesteia au plonjat cu mașina într-o râpă. Șoferița a ajuns la spital.
FOTO/VIDEO: S-a pregătit de unul singur și a câștigat aurul! Povestea lui Tibi, autodidact în skandenberg, un sport care nu are susținere în România! noiembrie 20, 2019 - Deși e un sport care a dat și campioni mondiali, skandenberg-ul în România nu are susținere. Totuși, la doar 18 ani, Tibi a reușit să impresioneze campionii din alte țări și să câștige aurul, weekendul ce a trecut. Se pregătește de unul singur, antrenându-se în sala de forță improvizată în podul casei.
VIDEO Hotel Diana, în centrul celui de-al doilea scandal de prostituție. Acum 3 luni o tânără acuza că este sechestrată într-una din camere noiembrie 20, 2019 - Hotel Diana este în centrul celui de-al doilea scandal de prostituție din acest an. Acum trei luni, o tânără își suna disperată mama din București și se plângea că este sechestrată într-una din camerele hotelului. 
FOTO: Distincții importante, oferite managerului Dorel Cosma, în Bulgaria noiembrie 20, 2019 - Dorel Cosma, managerul Palatului Culturii din Bistrița a fost invitat ieri la palatul prezidențial din Bulgaria. Aici s-a întâlnit cu vicepreşedintele Iliyana Iotova, primind două distincții importante:
Bugetarii vor merge în concediu cu tichete de vacanță și în 2020! Angajații din privat se pot bucura de același privilegiu noiembrie 20, 2019 - Vești bune pentru bugetarii români! Tichetele de vacanță vor fi acordate și în 2020, iar perioada în care acestea pot fi folosite va fi extinsă. Noul ministru al economiei dorește vouchere și pentru cei din privat!
Curtea de Apel nici n-a vrut să audă de o pedeapsă mai blândă pentru cuplul din Aluniș care și-a ciopârțit prietenul de pahar noiembrie 20, 2019 - Cei doi soți din Aluniș și prietenul lor care l-au ciopârțit în 2017 pe un bărbat cu care se cinstiseră bine nu au avut parte de o pedeapsă mai blândă la Curtea de Apel Cluj, care a menținut sentința primită la Tribunalul Bistrița-Năsăud.
BISTRIȚA: Containere speciale, pentru uleiul uzat, în Piața Decebal și Independenței! noiembrie 20, 2019 - Două containere speciale au fost puse la dispoziția bistrițenilor cu simț de răspundere care iubesc natura. În Piața Decebal și în Independenței Nord aici s-au adunat, timp de trei ani, aproape 1000 litri de ulei uzat care va fi trimis în afara țării. Cât de toxic este acesta:
Un profesor din Bistrița, despre votul acordat lui Klaus Iohannis: L-am cunoscut pe când era inspector școlar! noiembrie 20, 2019 - Un profesor din Bistrița prezintă un portret al actualului Președinte al României, de pe vremea când acesta era inspector școlar. Conform lui Iacob Brănișteanu, acea întâlnire, de acum 20 de ani, trage greu la cântar în acordarea votului. 
ALEGERI 2019. Ovidiu Crețu: De ce nu pot vota Klaus Johannis noiembrie 20, 2019 - Faptul că actualul președinte al României mai vrea un mandat este discutabil. Felul în care s-a comportat pe durata primului mandat de președinte este lamentabil. Felul în care s-a manifestat pe parcursul campaniei electorale este deplorabil.
Avocată din Bistrița sancționată după ce a înjurat la primul tur al alegerilor un reprezentant PSD. Ce s-a întâmplat: noiembrie 20, 2019 - O avocată din Bistrița care deținea funcția de președinte al unei secții de votare a fost înlocuită, ieri, după ce la primul tur al alegerilor prezidențiale a înjurat un reprezentant al PSD și a refuzat să îi înregistreze o cerere.
Viitoare mireasă? Treci pe la Wedding Land, și poți pleca acasă cu rochia de mireasă- cadou! noiembrie 20, 2019 - În acest weekend la Restaurant Terra are loc târgul de nunți – Wedding Land. Firme cu renume din industria organizării nunților vin cu o gamă largă de oferte. Mai mult, se organizează o tombolă pentru toate miresele ce ajung la târg. Iar premiul este o rochiță de mireasă în valoare de 3.600 de lei.
INCREDIBIL: Prostituție la un hotel din Bistrița! Patronul unității de cazare, acuzat de proxenetism noiembrie 20, 2019 - Mai bine de 50 de polițiști au descins la un hotel din Bistrița, vizând o rețea de prostituție. Acuzat de proxenetism este tocmai patronul unității de cazare, care ar fi instruit inclusiv personalul hotelului să ascundă ce se întâmplă.
FOTO Confort sporit pentru pacienții Spitalului Județean. Perioada paturilor secod-hand se încheie! noiembrie 20, 2019 - Spitalul Județean de Urgență Bistrița a început achiziționarea de paturi noi, până acum bazându-se mai mult pe mobilier medical second-hand. Printre facilitățile oferite de noile paturi se numără și posibilitatea luării mesei la pat.
Aquabis: Se sistează apa, astăzi, în Rebrișoara noiembrie 20, 2019 - Astăzi, 20 noiembrie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Rebrișoara. Ce străzi vor fi afectate:
VIDEO: 4 motive pentru care nu ai voie să ratezi NOSA Film Festival, la Bistriţa! noiembrie 19, 2019 - „Știu că Bistrița merită un festival de film de înaltă ținută. Îmi doresc ca NOSA Film Festival să ajungă în câțiva ani la nivelul unor festivaluri recunoscute național și chiar internațional." Mai jos - patru motive care să vă convingă să nu rataţi proiecţiile: