15.1 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

A murit în timp ce își plimba câinele

Un bărbat a fost găsit în această dimineață, inconștient, pe strada Octavian Goga din municipiu. La locul incidentului au intervenit echipaje medicale din cadrul SMURD și SAj, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Un bistrițean a ieșit de dimineață să își plimbe câinele, pe strada Octavian Goga din municipiu.

La un moment dat, acesta s-ar fi prăbușit și un trecător ar fi sunat la 112.

Toată scena s-a întâmplat în jurul orei 08:15.

„Dispeceratul a primit o solicitare pentru persoană inconștientă, căzută în loc public, în zona străzii Octavian Goga din Bistrița. A fost alocat cel mai apropiat echipaj de intervenție, EPA din cadrul SMURD. Acesta, ajungând la fața locului, a constatat că pacientul este în stop cardio-respirator și a început manevrele de resuscitare, concomitent solicitând și echipaj cu competențe medicale superioare, în sprijin. La scurt timp au sosit în sprijin un echipaj B2 cu asistent și echipajul ACD cu medic. În ciuda eforturilor, pacientul nu și-a reluat funcțiile vitale, pacientul fiind declarat decedat la fața locului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, managerul SAJ BN, Annabella Muzsi.

Echipajul SAJ a solicitat și intervenția poliției.

„Bărbatul care a decedat avea 64 de ani și era din Bistrița. Conform protocolului, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Se va face și autopsia pentru a stabili exact care a fost cauza decesului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?