24.6 C
Bistrița
luni, iunie 21, 2021

A murit în timp ce își plimba câinele

Un bărbat a fost găsit în această dimineață, inconștient, pe strada Octavian Goga din municipiu. La locul incidentului au intervenit echipaje medicale din cadrul SMURD și SAj, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Un bistrițean a ieșit de dimineață să își plimbe câinele, pe strada Octavian Goga din municipiu.

La un moment dat, acesta s-ar fi prăbușit și un trecător ar fi sunat la 112.

Toată scena s-a întâmplat în jurul orei 08:15.

„Dispeceratul a primit o solicitare pentru persoană inconștientă, căzută în loc public, în zona străzii Octavian Goga din Bistrița. A fost alocat cel mai apropiat echipaj de intervenție, EPA din cadrul SMURD. Acesta, ajungând la fața locului, a constatat că pacientul este în stop cardio-respirator și a început manevrele de resuscitare, concomitent solicitând și echipaj cu competențe medicale superioare, în sprijin. La scurt timp au sosit în sprijin un echipaj B2 cu asistent și echipajul ACD cu medic. În ciuda eforturilor, pacientul nu și-a reluat funcțiile vitale, pacientul fiind declarat decedat la fața locului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, managerul SAJ BN, Annabella Muzsi.

Echipajul SAJ a solicitat și intervenția poliției.

„Bărbatul care a decedat avea 64 de ani și era din Bistrița. Conform protocolului, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Se va face și autopsia pentru a stabili exact care a fost cauza decesului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

COLIBIȚA: Mâncăruri Tradiționale la ceaun vă așteaptă zilnic la terasa Delice Pan

Aerul de munte te face să-ți fie fooooame! Ei bine, de azi, la terasa Delice Pan...

„Ghidul consumatorului informat”: Electrica Furnizare explică prețurile energiei electrice de la 1 iulie și cum își protejează în continuare clienții

Electrica Furnizare anunță acordarea unui discount tuturor clienților săi care aleg până la data de 31.08.2021 un produs din piața concurențială.

Vineri, la Noblige, degustare de vinuri nobile Purcari, printre tablourile lui Miron Duca

După o perioadă lungă de restricții, cui nu i s-a făcut dor de evenimente rafinate, cu...