20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

A murit în timp ce își plimba câinele

Un bărbat a fost găsit în această dimineață, inconștient, pe strada Octavian Goga din municipiu. La locul incidentului au intervenit echipaje medicale din cadrul SMURD și SAj, însă bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Un bistrițean a ieșit de dimineață să își plimbe câinele, pe strada Octavian Goga din municipiu.

La un moment dat, acesta s-ar fi prăbușit și un trecător ar fi sunat la 112.

Toată scena s-a întâmplat în jurul orei 08:15.

„Dispeceratul a primit o solicitare pentru persoană inconștientă, căzută în loc public, în zona străzii Octavian Goga din Bistrița. A fost alocat cel mai apropiat echipaj de intervenție, EPA din cadrul SMURD. Acesta, ajungând la fața locului, a constatat că pacientul este în stop cardio-respirator și a început manevrele de resuscitare, concomitent solicitând și echipaj cu competențe medicale superioare, în sprijin. La scurt timp au sosit în sprijin un echipaj B2 cu asistent și echipajul ACD cu medic. În ciuda eforturilor, pacientul nu și-a reluat funcțiile vitale, pacientul fiind declarat decedat la fața locului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, managerul SAJ BN, Annabella Muzsi.

Echipajul SAJ a solicitat și intervenția poliției.

„Bărbatul care a decedat avea 64 de ani și era din Bistrița. Conform protocolului, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Se va face și autopsia pentru a stabili exact care a fost cauza decesului”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.