16.3 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO – Ovidiu Crețu o arde pe două roți, pe modelul Iohannis, dar pe… interzis

Zilele trecute, mai marele orașului a fost surprins în timp ce se deplasa cu bicicleta. Pentru faptul că a dat mașina de serviciu pe mai ecologica bicicletă nu putem decât să-l aplaudăm. În micuța sa „excursie”, acesta însă a încălcat regulile rutiere și a luat-o printre mașini și nu pe pista special amenajată.

Pe modelul Iohannis și nu numai, Ovidiu Crețu a dat zilele trecute mașina de serviciu, cu șofer la purtător, pe bicicletă. Acesta a fost surprins în timp ce pedala agale pe Bulevardul Independenței.

Când să aplaudăm inițiativa „eco friendly” a mai marelui orașului, realizăm că în micuța excursie, Ovidiu Crețu a reușit să încalce regulile de circulație destinate bicicliștilor. Asta pentru că Bulevardul Independenței se numără printre puținele străzi cu pistă de biciclete largă și încăpătoare….

Codul Rutier spune că „dacă un drum este prevăzut cu o pistă specială destinată circulației bicicletelor, acestea, precum și mopedele vor fi conduse numai pe pista respectivă”.  

Prin nerespectarea normelor impuse circulației bicicletelor, primarul Ovidiu Crețu a riscat o amendă frumușică între 870 de lei și 1.160 de lei.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=bsXB906G66Y” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...