11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

VIDEO – Ovidiu Crețu o arde pe două roți, pe modelul Iohannis, dar pe… interzis

Zilele trecute, mai marele orașului a fost surprins în timp ce se deplasa cu bicicleta. Pentru faptul că a dat mașina de serviciu pe mai ecologica bicicletă nu putem decât să-l aplaudăm. În micuța sa „excursie”, acesta însă a încălcat regulile rutiere și a luat-o printre mașini și nu pe pista special amenajată.

Pe modelul Iohannis și nu numai, Ovidiu Crețu a dat zilele trecute mașina de serviciu, cu șofer la purtător, pe bicicletă. Acesta a fost surprins în timp ce pedala agale pe Bulevardul Independenței.

Când să aplaudăm inițiativa „eco friendly” a mai marelui orașului, realizăm că în micuța excursie, Ovidiu Crețu a reușit să încalce regulile de circulație destinate bicicliștilor. Asta pentru că Bulevardul Independenței se numără printre puținele străzi cu pistă de biciclete largă și încăpătoare….

Codul Rutier spune că „dacă un drum este prevăzut cu o pistă specială destinată circulației bicicletelor, acestea, precum și mopedele vor fi conduse numai pe pista respectivă”.  

Prin nerespectarea normelor impuse circulației bicicletelor, primarul Ovidiu Crețu a riscat o amendă frumușică între 870 de lei și 1.160 de lei.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=bsXB906G66Y” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...