18.2 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

A-nceput: Primul lot al Masterplanului de apă și canalizare, scos la licitație!

Masterplanul de apă și canalizare, etapa a II-a, a intrat, în sfârșit, în linie dreaptă. Primul din cele 12 loturi a fost scos deja la licitație! CARE e prima zonă în care vor începe lucrările și când se vor licita celelalte loturi:

Etapa a doua a Masterplanului de apă și canalizare, la nivelul județului, a intrat în linie dreaptă.

După ce la începutul anului, hârțogăria a pus bețe-n roate, în sfâșit se pot face demersurile pentru începerea lucrărilor.

Etapa a II-a cuprinde 12 loturi în care se vor face lucrări. Primul lot a fost urcat ieri pe SICAP, pentru licitația publică în vederea găsirii unui contractor.

„Vestea bună este că astăzi (n.r – 29.04.2020) va fi trimis spre SICAP, pentru a fi publicat și deschisă licitație publică pentru primul lot din cele 12 loturi din Masterplanul de apă și canalizare, etapa a II-a. E un proiect de finanțare pe care l-am semnat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, o lună, cu Ministerul Fondurilor Europene. E un proiect de aproximativ 240 de milioane de euro. Primul lot e cel legat de aducțiunea de apă de la Bistrița până la Lechința și rețelele de apă din zona de câmpie: Lechința, Sînmihai, Micești, Budești. Și următoarele loturi, din două în două săptămâni vor fi încărcate pe SICAP. Deci din două în două săptămâni urmează ca colegii noștri de la Aquabis, cu cei de la ADI Apă Canal să continue încărcarea pe SICAP și derularea licitațiilor pentru achiziția publică a constructorului”, a explicat ieri, în cadrul unei conferințe online, Radu Moldovan, președintele CJ BN.

Despre Masterplanul de apă și canalizare, problemele apărute și DE CE unele localități nu pot beneficia de aceste lucrări, puteți reciti aici:

VIDEO: Masterplanul de apă și canalizare bate pasul pe loc. VEZI care sunt lucrurile ce-i pun bețe-n roate:

Masterplanul de apă și canal în stand by din cauza… hârțogăriilor!

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...