16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

A-nceput: Primul lot al Masterplanului de apă și canalizare, scos la licitație!

Masterplanul de apă și canalizare, etapa a II-a, a intrat, în sfârșit, în linie dreaptă. Primul din cele 12 loturi a fost scos deja la licitație! CARE e prima zonă în care vor începe lucrările și când se vor licita celelalte loturi:

Etapa a doua a Masterplanului de apă și canalizare, la nivelul județului, a intrat în linie dreaptă.

După ce la începutul anului, hârțogăria a pus bețe-n roate, în sfâșit se pot face demersurile pentru începerea lucrărilor.

Etapa a II-a cuprinde 12 loturi în care se vor face lucrări. Primul lot a fost urcat ieri pe SICAP, pentru licitația publică în vederea găsirii unui contractor.

„Vestea bună este că astăzi (n.r – 29.04.2020) va fi trimis spre SICAP, pentru a fi publicat și deschisă licitație publică pentru primul lot din cele 12 loturi din Masterplanul de apă și canalizare, etapa a II-a. E un proiect de finanțare pe care l-am semnat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, o lună, cu Ministerul Fondurilor Europene. E un proiect de aproximativ 240 de milioane de euro. Primul lot e cel legat de aducțiunea de apă de la Bistrița până la Lechința și rețelele de apă din zona de câmpie: Lechința, Sînmihai, Micești, Budești. Și următoarele loturi, din două în două săptămâni vor fi încărcate pe SICAP. Deci din două în două săptămâni urmează ca colegii noștri de la Aquabis, cu cei de la ADI Apă Canal să continue încărcarea pe SICAP și derularea licitațiilor pentru achiziția publică a constructorului”, a explicat ieri, în cadrul unei conferințe online, Radu Moldovan, președintele CJ BN.

Despre Masterplanul de apă și canalizare, problemele apărute și DE CE unele localități nu pot beneficia de aceste lucrări, puteți reciti aici:

VIDEO: Masterplanul de apă și canalizare bate pasul pe loc. VEZI care sunt lucrurile ce-i pun bețe-n roate:

Masterplanul de apă și canal în stand by din cauza… hârțogăriilor!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.