13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

A plecat acasă cu un „premiu”, după ce a înjurat casierițele Trezoreriei Sîngeorz-Băi

Un bărbat dornic să își plătească cât mai repede taxele și impozitele la Trezoreria Sîngeorz-Băi a plecat acasă cu o amendă frumușică, asta după ce a început să înjure casierițele pentru că i-au cerut să poarte mască și să păstreze distanța socială.

Incidentul s-a petrecut ieri, la Trezoreria Sîngeorz-Băi. Bărbatul voia să își achite taxele și impozitele cât mai repede și nu a vrut să țină cont de noile reguli de protecție și distanțare socială.

Atunci când casierițele i-au cerut să poarte mască și să respecte distanța socială, acesta s-a enervat și a început să le înjure și jignească. Cu această ocazie, bărbatul a plecat acasă cu un „premiu” de 1.000 de lei, fiind amendat de jandarmul care făcea paza instituției.

„Jandarmul care asigură măsurile de pază și protecție instituțională la Trezoreria orașului Sîngeorz-Băi a intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat de un bărbat care nu a respectat măsurile de distanțare socială și de protecție a persoanelor în incinta instituției. Acesta dorea să își achite taxele cât mai repede, fără a păstra distanța regulamentară, ba mai mult, fără a purta mască de protecție. În momentul în care i s-a atras atenția cu privire la acest aspect, bărbatul a devenit recalcitrant și i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare caierelor aflate în serviciu. Jandarmul aflat în serviciu a intervenit pentru aplanarea scandalului provocat, iar bărbatul în cauză a fost sancționat cu 1.000 de lei amendă, pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Georgeta Cășvan.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.