6.7 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

A plecat acasă cu un „premiu”, după ce a înjurat casierițele Trezoreriei Sîngeorz-Băi

Un bărbat dornic să își plătească cât mai repede taxele și impozitele la Trezoreria Sîngeorz-Băi a plecat acasă cu o amendă frumușică, asta după ce a început să înjure casierițele pentru că i-au cerut să poarte mască și să păstreze distanța socială.

Incidentul s-a petrecut ieri, la Trezoreria Sîngeorz-Băi. Bărbatul voia să își achite taxele și impozitele cât mai repede și nu a vrut să țină cont de noile reguli de protecție și distanțare socială.

Atunci când casierițele i-au cerut să poarte mască și să respecte distanța socială, acesta s-a enervat și a început să le înjure și jignească. Cu această ocazie, bărbatul a plecat acasă cu un „premiu” de 1.000 de lei, fiind amendat de jandarmul care făcea paza instituției.

„Jandarmul care asigură măsurile de pază și protecție instituțională la Trezoreria orașului Sîngeorz-Băi a intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat de un bărbat care nu a respectat măsurile de distanțare socială și de protecție a persoanelor în incinta instituției. Acesta dorea să își achite taxele cât mai repede, fără a păstra distanța regulamentară, ba mai mult, fără a purta mască de protecție. În momentul în care i s-a atras atenția cu privire la acest aspect, bărbatul a devenit recalcitrant și i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare caierelor aflate în serviciu. Jandarmul aflat în serviciu a intervenit pentru aplanarea scandalului provocat, iar bărbatul în cauză a fost sancționat cu 1.000 de lei amendă, pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Georgeta Cășvan.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.