-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

A plecat acasă cu un „premiu”, după ce a înjurat casierițele Trezoreriei Sîngeorz-Băi

Un bărbat dornic să își plătească cât mai repede taxele și impozitele la Trezoreria Sîngeorz-Băi a plecat acasă cu o amendă frumușică, asta după ce a început să înjure casierițele pentru că i-au cerut să poarte mască și să păstreze distanța socială.

Incidentul s-a petrecut ieri, la Trezoreria Sîngeorz-Băi. Bărbatul voia să își achite taxele și impozitele cât mai repede și nu a vrut să țină cont de noile reguli de protecție și distanțare socială.

Atunci când casierițele i-au cerut să poarte mască și să respecte distanța socială, acesta s-a enervat și a început să le înjure și jignească. Cu această ocazie, bărbatul a plecat acasă cu un „premiu” de 1.000 de lei, fiind amendat de jandarmul care făcea paza instituției.

„Jandarmul care asigură măsurile de pază și protecție instituțională la Trezoreria orașului Sîngeorz-Băi a intervenit pentru aplanarea unui scandal provocat de un bărbat care nu a respectat măsurile de distanțare socială și de protecție a persoanelor în incinta instituției. Acesta dorea să își achite taxele cât mai repede, fără a păstra distanța regulamentară, ba mai mult, fără a purta mască de protecție. În momentul în care i s-a atras atenția cu privire la acest aspect, bărbatul a devenit recalcitrant și i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare caierelor aflate în serviciu. Jandarmul aflat în serviciu a intervenit pentru aplanarea scandalului provocat, iar bărbatul în cauză a fost sancționat cu 1.000 de lei amendă, pentru adresarea de cuvinte și expresii jignitoare”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Georgeta Cășvan.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: