16.9 C
Bistrița
luni, august 8, 2022

AGRO-ARDEAL: Reducem prețurile când alții le cresc! Avem ferme, abator, fabrică, scădem prețurile cu 20 la sută!

Toată lumea se plânge că de când a izbucnit criza, prețurile la raft au crescut, iar bistrițenii au resimțit din plin asta, scot mult mai mulți bani din buzunar pe mâncare. În toată această perioadă, la Agro-Ardeal prețurile au rămas la fel, ca și înainte de criză, oricum, prețuri de producător, mult mai bune ca în magazinele revânzătorilor. Într-un exercițiu de solidaritate cu bistrițenii, care trebuie să se descurce cu tot mai puțini bani, Ionel Peica, managerul Agro-Ardeal a decis ca luna aceasta să scadă prețurile cu 20 la sută. „Trebuie să fim solidari. Am fost împreună la bine, să fim și la greu”, a declarat Peica pentru Bistrițeanul.ro.

În spatele magazinelor Agro-Ardeal din Bistrița-Năsăud este un producător care închide complet lanțul de producție. La Agro-Ardeal, sute de hectare de teren se lucrează anual pentru furajarea animalelor din fermele proprii, de carne și de lapte. Firma are și abator propriu, dar și fabrici de prelucrare și procesare a cărnii și laptelui. Iar lanțul se încheie cu vânzarea produselor în magazinele proprii, deschise în tot județul.

De vineri, 8 mai, și până la sfârșitul lunii, bistrițenii vor putea cumpăra mai mult pentru că scad prețurile, cu 20 la sută. Măsura a fost luată pentru a ușura coșul zilnic al bistrițenilor, afectați financiar de ultima perioadă, iar oferta este valabilă și disponibilă în toate magazinele Agro-Ardeal. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...