4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

A plecat la colindat și nu s-a mai întors acasă! Ați văzut-o??

Un tată a anunțat poliția cu privire la faptul că fiica lui, minoră, a plecat de acasă. Oamenii legii cer ajutorul tuturor celor ce pot oferi informații ce ar duce la găsirea copilei.

O fată de 15 ani a ieșit din casă, în 26 decembrie, la colindat. Degeaba au așteptat-o părinții să revină, că nu a mai sosit acasă.

În ziua următoare, 27 decembrie, tatăl fetei a anunțat poliția.

”Ieri, 27 decembrie, un bărbat din Viișoara a sesizat faptul că fiica sa, Boldi Seminamira, în vârstă de 15 ani, a plecat la colindat în seara de 26 decembrie, în municipiul Bistrița, împreună cu frații ei de 19 și 11 ani. Cei doi frați s-au întors în aceeași seară, iar fata de 15 ani le-a spus că mai rămâne la colindat” explică reprezentanții IPJ BN.

Astăzi, familia și-a dat acordul în mediatizarea cazului, sperând să o găsească cât mai repede.

Tânăra are:

  • 1,50 m înălţime
  • greutatea de aproximativ 45-50 kg
  • faţă ovală
  • păr negru, lung
  • ochii căprui
  • La data plecării era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, o jachetă de culoare neagră și cizme negre.

 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!