2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

A trecut dealul, ca să fure de la vecini

În 3 februarie, pe timpul nopții, un bărbat a încercat să intre într-un magazin, pentru a fura din el. Alarma s-a declanșat, așa că hoțul a fugit.

Totuși, nedorind să plece cu mâna goală, a luat la „verificat” autoturismele. Într-unul, aflat într-o curte, a văzut niște bani uitați de proprietara mașinii, mai exact suma de 900 de lei, și i-a furat.

Polițiștii din Năsăud au început verificările pentru identificarea făptașului.

Deși localitatea Romuli are numeroase camere de supraveghere, abia ieri polițiștii au reușit să îl identifice pe hoț.

La data de 12 februarie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate în două dosare penale de furt calificat și tentativă de furt, polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Năsăud l-au identificat pe un tânăr, de 21 de ani, din Vișeu de Sus, bănuit de comiterea faptelor. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor și recuperarea prejudiciului”, se anunță într-un comunicat remis presei de către reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.