16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

A treia oară a fost cu… reținere la Dej: Un bistrițean a încălcat aceeași lege, de trei ori

Un tânăr de 18 ani, din Petru Rareș, a fost reținut ieri de polițiștii din Dej. Bistrițeanul a încălcat, pentru a treia oară, aceeași lege rutieră.

La data de 15 mai, în jurul orei 14:00, poliţiştii Biroului Rutier Dej au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vasile Alecsandri, din municipiul Dej, neavând permis de conducere”, anunță cei de la Dejeanul.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Asta pentru că, în urma verificărilor, polițiștii au mai descoperit un lucru.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul mai este cercetat în alte două dosare penale, pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, anunță aceeași sursă.

După expirarea celor 24 de ore, tânărul va fi prezentat în fața instanțelor judecătorești pentru luarea unei măsuri preventive.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.