16.3 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

FELDRU: Unui tânăr îi va fi urmărită fiecare mișcare, timp de doi ani

La doar 24 de ani, un tânăr din Feldru a pornit într-o „aventură” mai neobișnuită. Fiecare mișcare îi va fi urmărită: de camere de filmat, colegi de „aventură” sau polițiști. Totul pentru doi ani și două luni.

Un tânăr de 24 de ani din Feldru, s-a trezit ieri, cu poliția, la ușă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au luat la o „plimbare” până în Bistrița. Aici, l-au „cazat” la Penitenciar.

Judecătorii din Năsăud sunt cei care au pus la cale acest „sejur”, pentru mai bine de doi ani.

Ce a făcut tânărul să merite așa ceva?

Acesta a fost condamnat la doi ani, două luni și 20 de zile de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere”, anunță reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.