21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Accidentul de la Herina a lăsat mai mulți bârgăuani fără porci de Crăciun

Aseară, un camion s-a ciocnit cu o camionetă, pe DN15A, în localitatea Herina. Se pare că în camioneta implicată în accident se aflau mai mulți porci, care trebuiau să ajungă pe Valea Bârgăului. Mare parte din animale au murit.

Accidentul s-a petrecut pe DN15A, în localitatea Herina. Un camion s-a ciocnit cu o camionetă care venea din Mureș și se îndrepta spre Valea Bârgăului. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

Se pare că în camioneta care se îndrepta spre Valea Bârgăului se aflau 11 porci, iar în urma accidentului 9 au murit. Șoferul camionetei voia să vândă porcii în mai multe localități de pe Valea Bârgăului, pentru a fi sacrificați zilele acestea.

Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a luat la puricat șoferul, pentru a vedea dacă transportul era unul legal, iar porcii nu proveneau dintr-o zonă în care a fost depistată pesta porcină. Dacă nu poate prezenta acte de proveniență a celor două animale care au supraviețuit, șoferul va rămâne și fără acelea.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...