11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

FOTO: Peste 100 de elevi, premiați cu biciclete, boxe portabile și căști audio, pentru tonele de deșeuri reciclabile aduse la școală

Faptele bune sunt răsplătite întotdeauna. Elevi din 5 școli ale județului și-au primit premiile în concursul Reciclezi pentru viitorul tău!”

Copiii s-au implicat în colectarea deșeurilor reciclabile și au adus la școală cantități impresionante! Premiile au fost pe măsura efortului lor”, a transmis Cristian Marius Niculae, directorul executiv ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

105 elevi au fost premiați cu biciclete, boxe portabile și căști audio.

Școala Gimnazială Mărișelu a adunat o cantitate totală de 6,3 tone de deșeuri reciclabile. Câștigătorul bicicletei a fost elevul Abrudan Mario din clasa a V-a, care a reușit să adune o cantitate de 1,3 tone.

Școala Gimnazială Livezile a adunat o cantitate de 4,2 tone de deșeuri reciclabile. Câștigătoarea bicicletei a fost eleva Haruță Giulia din clasa a VIII-a cu o cantitate de 819 kg.

Școala Gimnazială Dumitra a adunat o cantitate totală de 5,9 tone. Câștigătoarea bicicletei este Gavriloaie Andreea din clasa a IV-a cu o cantitate de 600 kg.

Ciclurile primare și gimnaziale ale Liceului Tehnologic Maieru au adunat 6,6 tone de deșeuri reciclabile, câștigătoarea bicicletei fiind Pădure Daria din clasa 0. Eleva a adus la școală cantitate de 735 kg deșeuri reciclabile.

Școala Gimnazială Ilva Mare a adunat o cantitate totală de deșeuri reciclabile de 4,3 tone. Bicicleta a fost câștigată de Doboș Marian din clasa a III-a cu o cantitate de 1 tonă de deșeuri reciclabile.

Mulțumim cadrelor didactice pentru implicare în buna desfășurare a acestei activități!
Felicitări tuturor elevilor responsabili și prietenoși cu mediul care au participat la acest concurs!

Campionii reciclării din județul nostru ne demonstrează prin implicarea lor că împreună putem face Bistrița-Năsăud un județ mai curat!, a mai subliniat Cristian Marius Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...