10.9 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Femeie din Coldău „cadorisită” cu amendă, după ce a abandonat gunoaie în Cireșoaia

Inspectorii ADI Deșeuri au găsit gunoaie abadonate în Cireșoaia. Au cerut ajutorul poliției, care, mergând pe firul evenimentelor, au descoperit autorul. O femeie din Coldău a fost cadorisită cu o amendă pentru fapta făcută.

Controalele inspectorilor ADI Deșeuri arată că în județ încă există oameni care se descotorosesc de gunoaie pe unde apucă. Zilele trecute, în Cireșoaia au fost găsite numeroase pungi cu deșeuri abandonate. Printre gunoaie, și copii după acte de identitate, astfel că inspectorii ADI Deșeuri au cerut ajutor poliției.

Mergând pe firul evenimentelor, s-a constatat că responsabilă de această faptă este o femeie din Coldău. Aceasta a fost amendată pentru abandonarea deșeurilor în natură.

Nepăsarea și nesimțirea se plătesc scump!

Primăvara a început foarte rău pentru K.I.I. din localitatea Coldău, aceasta fiind sancționată cu amendă pentru abandonarea deșeurilor pe raza localității Cireșoaia.

Inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au descoperit în cadrul acțiunilor de monitorizare a zonelor predispuse abandonului de deșeuri o cantitate semnificativă de deșeuri abandonate pe raza localității Cireșoaia, în zona Hoszu Mezo. Conform protocolului încheiat cu Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, s-a
solcitat identificarea persoanei responsabile și sancționarea acesteia.

Din păcate încă avem cetățeni care demonstrează o totală lipsă de respect față de comunitatea în care trăim, față de natură și față de sănătatea noastră, alegând să arunce deșeuri în natură în loc să solicite ridicarea acestora de la poarta casei.

Vă reamintim că în acest moment, operatorul de salubritate Supercom ridică – conform calendarului de colectare – deșeurile menajere și reciclabile de la porta casei pentru toți locuitorii din zonele de case, precum și deșeurile voluminoase sau vegetale pe bază de comandă.

Nu putem tolera asemenea nepăsare, ignoranță și lipsă de bun simț și vom sancționa toate persoanele prinse și identificate, care abandonează deșeuri în natură!

Avem un județ frumos și este datoria noastră să-l facem mai curat!”, au transmis inspectorii ADI Deșeuri.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!