0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

ADI Deșeuri: Program de colectare deșeuri reciclabile în octombrie

ADI Deșeuri și Supercom Bistrița au transmis programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Bistrița și localitățile componente, în luna octombrie.

Prima săptămână întreagă din luna octombrie începe cu data de 3 octombrie, prin urmare, programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Bistrița și localitățile componente este următorul:

  • 05 octombrie – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
  • 12 octombrie – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
  • 19 octombrie – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

În municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale (pubela neagră) rămâne NESCHIMBAT.

Excepție fac zonele în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie. NU amestecați deșeurile reciclabile între ele! Există recipienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte.

Vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare. Vă rugăm să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Respectați datele de colectare pentru fiecare tip de deșeuri reciclabile, conform calendarului de colectare”, transmite ADI Deșeuri.

Puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor pe site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...