12.4 C
Bistrița
duminică, septembrie 25, 2022

Adio ghișee la Casele de Pensii! Discuțiile se vor purta la masă

Ministrul Muncii a anunțat transformarea Caselor de Pensii. Astfel, se dorește desființarea ghișeelor de la Casele de Pensii, ca pensionarii să nu mai fie puși într-o postură umilitoare în fața funcționarilor și să discute de la egal la egal.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat pe Facebook desființarea ghișeelor de la Casele de Pensii.

Conform acesteia, într-o țară normală, cetățenii și funcționarii ar trebui să se întâlnească față în față, la o masă, unde și pensionarii să aibă posibilitatea să stea comod pe scaune.

„Faptul că există un zid cu o fereastră care se deschide când consideră reprezentantul instituției denotă că între Stat și cei pe care îi deservește există un obstacol. Îl vom înlătura ca cele două părți să fie egale, iar comunicarea și parcurgerea actelor dintr-un dosar să se facă în cele mai transparente și umane condiții. Nu vreau nimic ieșit din comun, vreau normalitate. Vor lua loc la o masă simplă, cu toate hârtiile la vedere, cu pensionarul așezat comod pentru a pune toate întrebările pe care le are”, a scris ministrul pe Facebook.

Aceleași ghișee cu geam la care ministrul face referire sunt întâlnite și la Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud.

Violeta Alexandru a menționat că proiectul său va începe cu o Casă de Pensii din București, iar apoi va fi extins în restul țării.

Sursa & foto: Facebook – Violeta Alexandru

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...

Reconstrucția unei case vechi sau construirea unei clădiri noi? În ce merită mai mult să investiți?

România este printre țările care are un procent considerabil de proprietari, multe dintre proprietăți fiind construite...