2 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Școala Mamei, organizată de Sanovil, revine cu o ediție specială și gratuită!

Vești bune pentru toți viitorii părinți! Școala Mamei – un curs de educație prenatală organizat de Sanovil și aflat la a 3-a ediție – revine în aceasta lună cu un eveniment special și GRATUIT!

Evenimentul este realizat în colaborare cu una din cele mai importante bănci de celule stem.

 

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, de la ora 11:00, la Hotel Metropolis se va desfășura o ediție concentrată pe parcursul a 3 ore.

 

Aici veți afla cele mai importante informații despre sarcină, naștere, recoltarea de celule stem și îngrijirea nou-născutului. Toate întrebările dvs. precum «Este mai bine să naști natural sau prin cezariană?», «Cum recunosc o problemă în cursul sarcinii și când trebuie mă adresez medicului?», «De câte ori se alăptează pe zi un nou-născut?» sau «La ce sunt utile celulele stem?» își vor găsi răspunsurile în cadrul acestei întâlniri”, anunță organizatorii.

Totodată, părinții interesați vor avea ocazia să discute cu medici ginecologi și pediatri, dar și să dezbată cu aceștia orice nelămurire au.


Important! Cursul se adreseaz
ă atât mămicilor, cât și tăticilor! Tăticii care vor participa la acest curs vor primi o diplomă pe baza căreia pot beneficia de concediu paternal plătit pentru o perioada de 15 zile lucrătoare”, subliniază cei dela Sanovil. 

 

Participarea la această ediție este absolut GRATUITĂ pentru toți părinți.

Înscrierea se va face exclusiv prin completarea unui formular online pe pagina web: https://www.biogenis.ro/evenimente/.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...