19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Administratorul unuia dintre mall-urile din Bistrița ia credit pentru finanțarea centrului comercial

Pandemia a afectat serios inclusiv magazinele, multe dintre ele fiind la limita subzistenței, după atâtea luni de pauză. Administratorul unuia dintre mall-urile din Bistrița ia credit pentru a putea finanța activitatea a 3 centre comerciale și dezvoltarea unui al patrulea.

Pandemia de Coronavirus a afectat destul de serios inclusiv industria de retail, centrele comerciale și magazinele fiind nevoite să pună lacătul pe ușă o perioadă bună de timp. Așa se face că investitorul unuia dintre centrele comerciale din Bistrița se vede nevoit să ia un credit pentru a-și asigura lichiditățile.

Potrivit profit.ro, compania belgiană Mitiska REIM, care deține centrul comercial B1 Shopping, din Bistrița, a luat un credit de 33 de milioane de euro. Practic banii vor fi folosiți pentru a asigura supraviețuirea a trei centre comerciale din Bistrița, Brăila și Drobeta Turnu Severni și dezvoltarea unui al patrulea din Baia Mare.

B1 Shopping s-a deschis în 2017 și are branduri precum H&M, New Yorker, Smyk sau KFC.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...