14.9 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Administratorul unuia dintre mall-urile din Bistrița ia credit pentru finanțarea centrului comercial

Pandemia a afectat serios inclusiv magazinele, multe dintre ele fiind la limita subzistenței, după atâtea luni de pauză. Administratorul unuia dintre mall-urile din Bistrița ia credit pentru a putea finanța activitatea a 3 centre comerciale și dezvoltarea unui al patrulea.

Pandemia de Coronavirus a afectat destul de serios inclusiv industria de retail, centrele comerciale și magazinele fiind nevoite să pună lacătul pe ușă o perioadă bună de timp. Așa se face că investitorul unuia dintre centrele comerciale din Bistrița se vede nevoit să ia un credit pentru a-și asigura lichiditățile.

Potrivit profit.ro, compania belgiană Mitiska REIM, care deține centrul comercial B1 Shopping, din Bistrița, a luat un credit de 33 de milioane de euro. Practic banii vor fi folosiți pentru a asigura supraviețuirea a trei centre comerciale din Bistrița, Brăila și Drobeta Turnu Severni și dezvoltarea unui al patrulea din Baia Mare.

B1 Shopping s-a deschis în 2017 și are branduri precum H&M, New Yorker, Smyk sau KFC.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...