9.2 C
Bistrița
marți, martie 21, 2023

FOTO: Dulciuri și produse sanitare pentru elevii de pe Valea Ilvelor

Peste 500 de elevi de pe Valea Ilvelor au avut parte de o bucurie. Aceștia au primit, prin intermediul Cruciei Roșii, pachete cu dulciuri și obiecte de igienă. ”Împreună, prin informare și educație sanitară, contribuim la salvarea de vieți, pentru oameni și comunități” transmit cei de la Crucea Roșie Bistrița Năsăud.

În contextul pandemiei de coronavirus, informarea corectă privind modalitatea de evitare, pe cât posibil a infectării, și existența materialelor sanitare este esențială.

Crucea Roșie a adus bucurie copiilor de pe Valea Ilvelor. Pe lângă informare, le-au oferit și cadouri. Peste 500 de elevi au primit produse de igienă dar și dulciuri.

Peste 500 de elevi din Măgura Ilvei şi Ilva Mare au primit recent materiale de igienă, sanitare şi dulciuri prin Crucea Roşie, de la Colgate și Mars. Informarea și educația sanitară prin şcoli și în comunitate, pentru prevenirea și limitarea pandemiei Covid 19, este utilă pentru sănătatea publică a comunității. În acest demers, colaborarea cu medicii de familie din dispensare, asistenții medicali comunitari, cadrele didactice din şcoli, autorități locale, poliția, biserica, serviciile voluntare pentru situații de urgență reprezintă o prioritate pentru prevenirea răspândirii pandemiei în zonele îndepărtate de unitățile medicale de urgență! Mulțumim pentru sprijin domnului Valer Avram – Primarul Comunei Măgura Ilvei, doamnei profesor Daniela Şuşcă – Directorul Şcolii Gimnaziale „Dariu Pop”, domnului Dr. Virgil Călăuz, cât şi domnului Octavian Stelian Cicşa-Primarul Comunei Ilva-Mare, doamnei Anuța Vasieş- Directorul Şcolii Gimnaziale Ilva Mare. Împreună, prin informare și educație sanitară, contribuim la salvarea de vieți, pentru oameni și comunități” au transmis cei de la Crucea Roșie Bistrița Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...

Ofertă specială de primăvară la MATEROM AUTOMOTIVE: – 8% avantaj client la Accesoriile selectate Mercedes-Benz

Întâmpină primăvara cu stil. Acum cu 8% avantaj client, la MATEROM AUTOMOTIVE: Primăvara este aici, iar asta...