-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Adolescentă, sechestrată și violată de un tânăr de 21 de ani

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut, după ce a sechestrat și violat  o minoră. Totul s-ar fi petrecut în ultima zi din luna martie. Acesta este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și agresiune sexuală.

Vinovatul este un tânăr de 21 de ani din Bistrița-Năsăud. Acesta ar fi sechestrat și violat o minoră, în ultima zi din martie. Tânărul este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și agresiune sexuală.

„S-a reținut că, în seara zilei de 31.03.2021, persoana vătămată minoră, din județul Bistrița-Năsăud, a fost privată de libertate împotriva voinței sale de către inculpat, în vârstă de 21 de ani, împrejurare în care acesta a agresat-o sexual”, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Bistrița a dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: