21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Unul dintre „călăii” câinilor fără stăpân de la Domnești, reținut pentru 24 de ore

Poliția a reținut unul dintre călăii câinilor fără stăpân de la Domnești pentru 24 de ore. Doi câini din rasa PittBull au fost ridicați de la Domnești și duși la adăpostul pentru animale fără stăpân.

În urma apariției în spațiu public, pe rețelele de socializare, a unui filmuleț care arată cum un pittbull sfâșie pur și simplu un câine fără stăpân în localitatea Domnești, Poliția animalelor s-a autosesizat și a deschis un dosar penal. Un tânăr din localitate își filmase pittbullul cum sfâșie un câine fără stăpân, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Se pare că aceasta este o „distracție” cunoscută a mai multor tineri din Domnești. Despre ce se întâmplă la Domnești puteți citi AICI.

Ieri, 5 locuințe din Domnești au fost luate la puricat de către polițiști, iar doi câini au fost ridicați și duși în adăpost.

„Urmare a acțiunilor au fost ridicati  și plasați in adăpost doi câini din rasa PittBull și dispusă prin ordonanța măsura reținerii pentru 24 de ore fata de o persoană bănuită de comiterea faptelor, cel care apare in filmările online”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...