8.8 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

Unul dintre „călăii” câinilor fără stăpân de la Domnești, reținut pentru 24 de ore

Poliția a reținut unul dintre călăii câinilor fără stăpân de la Domnești pentru 24 de ore. Doi câini din rasa PittBull au fost ridicați de la Domnești și duși la adăpostul pentru animale fără stăpân.

În urma apariției în spațiu public, pe rețelele de socializare, a unui filmuleț care arată cum un pittbull sfâșie pur și simplu un câine fără stăpân în localitatea Domnești, Poliția animalelor s-a autosesizat și a deschis un dosar penal. Un tânăr din localitate își filmase pittbullul cum sfâșie un câine fără stăpân, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Se pare că aceasta este o „distracție” cunoscută a mai multor tineri din Domnești. Despre ce se întâmplă la Domnești puteți citi AICI.

Ieri, 5 locuințe din Domnești au fost luate la puricat de către polițiști, iar doi câini au fost ridicați și duși în adăpost.

„Urmare a acțiunilor au fost ridicati  și plasați in adăpost doi câini din rasa PittBull și dispusă prin ordonanța măsura reținerii pentru 24 de ore fata de o persoană bănuită de comiterea faptelor, cel care apare in filmările online”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...