6.9 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Unul dintre „călăii” câinilor fără stăpân de la Domnești, reținut pentru 24 de ore

Poliția a reținut unul dintre călăii câinilor fără stăpân de la Domnești pentru 24 de ore. Doi câini din rasa PittBull au fost ridicați de la Domnești și duși la adăpostul pentru animale fără stăpân.

În urma apariției în spațiu public, pe rețelele de socializare, a unui filmuleț care arată cum un pittbull sfâșie pur și simplu un câine fără stăpân în localitatea Domnești, Poliția animalelor s-a autosesizat și a deschis un dosar penal. Un tânăr din localitate își filmase pittbullul cum sfâșie un câine fără stăpân, iar imaginile au ajuns pe rețelele de socializare. Se pare că aceasta este o „distracție” cunoscută a mai multor tineri din Domnești. Despre ce se întâmplă la Domnești puteți citi AICI.

Ieri, 5 locuințe din Domnești au fost luate la puricat de către polițiști, iar doi câini au fost ridicați și duși în adăpost.

„Urmare a acțiunilor au fost ridicati  și plasați in adăpost doi câini din rasa PittBull și dispusă prin ordonanța măsura reținerii pentru 24 de ore fata de o persoană bănuită de comiterea faptelor, cel care apare in filmările online”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...