9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

VIDEO – Cruzime la Domnești: Animalele fără stăpân, victimele pitbulilor!

Câini sfâșiați de alți câini pare să fie „distracția” multor tineri din județ. Un nou caz iese la iveală, de această dată, în Domnești. Se pare că cei ce au pitbuli le oferă acestora, spre a fi sfâșiați, câini sau pisici fără stăpâni. Situația ar fi așa de ani de zile, dar nimeni nu a spus nimic până acum.

Pe grupul de Facebook „113 – Poliția Animalelor” a apărut în 30 martie un video înfiorător.

Un pitbull sfâșie un câine fără stăpân, în  localitatea Domnești, din județul nostru. Administratorul grupului susține că situația aceasta nu este de o zi, de două, ci este un lucru care se întâmplă de ani de zile. Mai exact, câinii și pisicile fără stăpân sunt oferite, spre a fi sfâșiate, pitbulilor.

Întreaga scenă e filmată și postată de proprietarii câinilor de luptă, acest timp de „distracție” fiind tot mai des întâlnită, din păcate.

Reprezentanții grupului „113” au anunțat poliția și intenționează să facă inclusiv plângere la Parchet.

ATENȚIE – Imagini cu puternic impact emoțional:

Iubitorii de animale l-au găsit rapid pe cel despre care este vorba, de cel ce a postat acest video, și s-au arătat revoltați că poliția NU ar fi luat măsuri.

Totuși, aseară, se pare că poliția a intervenit.

Poliția a ajuns la ei. Unul din câini a ajuns la noi și se vor lua măsuri și în ceea ce privește persoanele implicate. E un început bun. Sper să înceteze cazurile astea de cruzime”, a scris Roxana Somodean la postarea Alinei Buhai.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu, ieri, după apariția în spațiul public a unor imagini care prezentau organizarea unei lupte între câini. Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal, cu privire la fapta de organizarea de lupte între câini sau pregătirea în acest scop, așa cum este prevăzută la articolul 14 din OUG 55/2002, totodată dispunând luarea din posesia deținătorului, a unuia dintre câini și internarea acestuia într-un adăpost specializat. Cercetările sunt continuate, în vederea documentării modului de producere a faptei și luării de măsuri legale”, a declarat, pentru Bistrițeasnul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...