-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

VIDEO – Cruzime la Domnești: Animalele fără stăpân, victimele pitbulilor!

Câini sfâșiați de alți câini pare să fie „distracția” multor tineri din județ. Un nou caz iese la iveală, de această dată, în Domnești. Se pare că cei ce au pitbuli le oferă acestora, spre a fi sfâșiați, câini sau pisici fără stăpâni. Situația ar fi așa de ani de zile, dar nimeni nu a spus nimic până acum.

Pe grupul de Facebook „113 – Poliția Animalelor” a apărut în 30 martie un video înfiorător.

Un pitbull sfâșie un câine fără stăpân, în  localitatea Domnești, din județul nostru. Administratorul grupului susține că situația aceasta nu este de o zi, de două, ci este un lucru care se întâmplă de ani de zile. Mai exact, câinii și pisicile fără stăpân sunt oferite, spre a fi sfâșiate, pitbulilor.

Întreaga scenă e filmată și postată de proprietarii câinilor de luptă, acest timp de „distracție” fiind tot mai des întâlnită, din păcate.

Reprezentanții grupului „113” au anunțat poliția și intenționează să facă inclusiv plângere la Parchet.

ATENȚIE – Imagini cu puternic impact emoțional:

Iubitorii de animale l-au găsit rapid pe cel despre care este vorba, de cel ce a postat acest video, și s-au arătat revoltați că poliția NU ar fi luat măsuri.

Totuși, aseară, se pare că poliția a intervenit.

Poliția a ajuns la ei. Unul din câini a ajuns la noi și se vor lua măsuri și în ceea ce privește persoanele implicate. E un început bun. Sper să înceteze cazurile astea de cruzime”, a scris Roxana Somodean la postarea Alinei Buhai.

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor s-au sesizat din oficiu, ieri, după apariția în spațiul public a unor imagini care prezentau organizarea unei lupte între câini. Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal, cu privire la fapta de organizarea de lupte între câini sau pregătirea în acest scop, așa cum este prevăzută la articolul 14 din OUG 55/2002, totodată dispunând luarea din posesia deținătorului, a unuia dintre câini și internarea acestuia într-un adăpost specializat. Cercetările sunt continuate, în vederea documentării modului de producere a faptei și luării de măsuri legale”, a declarat, pentru Bistrițeasnul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.