20.2 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

VIDEO: Suciu cere Primăriei Bistrița bani pentru a testa elevii de COVID de DOUĂ ORI pe săptămână

Bistrițenii pot veni cu propuneri pentru folosirea banilor din Bugetul Primăriei Bistrița. Social democratul Daniel Suciu a explicat că și formațiunea politică din care face parte va depune amendamente. Unul dintre acestea se referă la testarea elevilor. „Voi cere să se aloce bani pentru testarea de două ori pe săptămână a elevilor”, a declarat deputatul.

În data de 12 aprilie 2021 va avea loc prima ședință pe bugetul Primăriei Bistrița. Până atunci, bistrițenii vor putea veni cu propuneri sau obiecții.

În cadrul unei ședințe la sediul partidului, social democratul Daniel Suciu a explicat că și formațiunea din care face el parte va depune amendamente.

„Am să vă dau doar două exemple de amendamente, dintre cele pe care le vom depune și cred că vom avea majoritar”, a declarat Daniel Suciu.

Primul amendament se referă la alocarea de fonduri pentru achiziționarea de teste COVID, pentru testarea elevilor.

Ca să nu ne mai tot ținem copiii acasă, că așa vrea cineva, propun ca din Bugetul Primăriei Bistrița să se aloce bani pentru achiziționarea de teste de salivă. Astfel, elevii să fie testați de două ori pe săptămână, cu aceste teste. Toți elevii. Suma nu e foarte mare și am crea un climat de siguranță”, a explicat Daniel Suciu.

Al doilea amendament vizează alocarea de fonduri pentru protejarea victimelor violenței în familie. Dat fiind numărul tot mai mare de cazuri raportate, Daniel Suciu crede că Primăria Bistrița ar trebui să se implice mai mult.

Vom propune alocarea de fonduri pentru realizarea de SAFE HOUSES, locuri unde să fie duse victimele violenței în familie. Avem doar două astfel de centre în județ, și nici acelea nu deservesc integral acest aspect. Cred că trebuie să ne implicăm mai mult”, a mai spus Suciu.

Declarația sa integrală, în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști și însoțitor de grup Grecia / Bulgaria

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița: BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști,...

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...