8.5 C
Bistrița
luni, octombrie 25, 2021

VIDEO: Flori și aplauze pentru medici, la poarta spitalului…!

Un emoționant mesaj – mai ales în contextul ultimelor zile de proteste – i-a luat prin surprindere pe medicii unui spital Covid19. Aceștia s-au trezit cu flori la poartă și aplauze intense, minute în șir:

S-a întâmplat la un spital Covid19 din Arad. Mai multe persoane s-au prezentat la poarta spitalului, puțin după ora 19.00, luându-i prin surprindere pe medici – cu buchetele de flori.

Cei de la Stiri Diaspora notează că – după ce au lăsat florile la poartă – iniţiatorii acţiunii au aplaudat intens, minute în şir.

Am venit să ne arătăm recunoştinţa faţă de medici pentru toată munca pe care o fac de un an de zile, ca să ne salveze bolnavii. Le transmitem că nu putem să fim de acord cu injuriile care se aud prin pieţe”, a spus una dintre participantele din Arad.

Am văzut că în ţară au fost manifestaţii, au mers la spitale şi au scandat împotriva medicilor. Cred că nu merită acest tratament după un an de luptă cu pandemia. Acest gest e puţin, dar poate înseamnă ceva pentru cadrele medicale”, a spus o altă femeie care a adus flori.

Medicii au aplaudat, la rândul lor, mulţumind pentru gest.

Întregul eveniment a fost surprins în secvențe video care pot fi urmărite AICI

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTVAradOfficial%2Fvideos%2F1220248778391180%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:314″ loop=”no” muted=”no” /]

Foto & Video @ StiriDiaspora.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Alege ochelari de calitate pentru confortul și siguranța ochilor

Ochelari de vedere sau ochelari de soare, cu tratamente antireflecție sau fără, modele actuale, la modă...

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: