30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

VIDEO: Flori și aplauze pentru medici, la poarta spitalului…!

Un emoționant mesaj – mai ales în contextul ultimelor zile de proteste – i-a luat prin surprindere pe medicii unui spital Covid19. Aceștia s-au trezit cu flori la poartă și aplauze intense, minute în șir:

S-a întâmplat la un spital Covid19 din Arad. Mai multe persoane s-au prezentat la poarta spitalului, puțin după ora 19.00, luându-i prin surprindere pe medici – cu buchetele de flori.

Cei de la Stiri Diaspora notează că – după ce au lăsat florile la poartă – iniţiatorii acţiunii au aplaudat intens, minute în şir.

Am venit să ne arătăm recunoştinţa faţă de medici pentru toată munca pe care o fac de un an de zile, ca să ne salveze bolnavii. Le transmitem că nu putem să fim de acord cu injuriile care se aud prin pieţe”, a spus una dintre participantele din Arad.

Am văzut că în ţară au fost manifestaţii, au mers la spitale şi au scandat împotriva medicilor. Cred că nu merită acest tratament după un an de luptă cu pandemia. Acest gest e puţin, dar poate înseamnă ceva pentru cadrele medicale”, a spus o altă femeie care a adus flori.

Medicii au aplaudat, la rândul lor, mulţumind pentru gest.

Întregul eveniment a fost surprins în secvențe video care pot fi urmărite AICI

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTVAradOfficial%2Fvideos%2F1220248778391180%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:314″ loop=”no” muted=”no” /]

Foto & Video @ StiriDiaspora.ro

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...