-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

Agresate de iubirea vieții lor! Cele două cupluri, monitorizate de polițiști

Polițiștii monitorizează două cupluri. Cele două femei au fost agresate, lovite, de iubirea vieții lor. Una dintre ele nu a depus plângere, așa că doar unul dintre bărbați s-a ales cu dosar penal.

Cazurile de violență în familie nu scad, ci din contră.

Doar ieri, polițiștii au fost solicitați la două astfel de cazuri.

Un bărbat și-a agresat soția, în plină stradă, în municipiu. Femeia nu a depus plângere. Totuși, polițiștii nu au rămas nepăsători.

„La data de 19 mai a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bistrița. Cu ocazia primelor cercetări efectuate, a rezultat faptul că, din cauza unor neînțelegeri, soția bărbatului, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Bistrița, ar fi fost agresată de către acesta, în timp ce se afla pe o stradă din Bistrița. Aceasta nu a dorit să formuleze plângere. În urma celor constatate, polițiștii au emis un ordin de protecție și monitorizează situația conflictuală”, transmit reprezentanții IPJ BN.

O altă femeie a fost lovită de concubin. Acesta s-a ales cu dosar penal.

„La data de 19 mai a.c., polițiștii și jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între doi concubini, în localitatea Satu Nou. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, din cauza unor neînțelegeri și a consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se afla la domiciliu, în localitatea Satu Nou, o femeie în vârstă de 43 de ani ar fi fost lovită de concubin, având nevoie de îngrijiri medicale. Agresorul a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Sebeș, județul Alba. În urma celor constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal de violență în familie, în cadrul căruia efectuează cercetări și monitorizează în continuare situația conflictuală”, mai transmit polițiștii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...