8.9 C
Bistrița
vineri, mai 7, 2021

Agresate de iubirea vieții lor! Cele două cupluri, monitorizate de polițiști

Polițiștii monitorizează două cupluri. Cele două femei au fost agresate, lovite, de iubirea vieții lor. Una dintre ele nu a depus plângere, așa că doar unul dintre bărbați s-a ales cu dosar penal.

Cazurile de violență în familie nu scad, ci din contră.

Doar ieri, polițiștii au fost solicitați la două astfel de cazuri.

Un bărbat și-a agresat soția, în plină stradă, în municipiu. Femeia nu a depus plângere. Totuși, polițiștii nu au rămas nepăsători.

„La data de 19 mai a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bistrița. Cu ocazia primelor cercetări efectuate, a rezultat faptul că, din cauza unor neînțelegeri, soția bărbatului, o femeie în vârstă de 31 de ani, din Bistrița, ar fi fost agresată de către acesta, în timp ce se afla pe o stradă din Bistrița. Aceasta nu a dorit să formuleze plângere. În urma celor constatate, polițiștii au emis un ordin de protecție și monitorizează situația conflictuală”, transmit reprezentanții IPJ BN.

O altă femeie a fost lovită de concubin. Acesta s-a ales cu dosar penal.

„La data de 19 mai a.c., polițiștii și jandarmii au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit între doi concubini, în localitatea Satu Nou. La fața locului, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, din cauza unor neînțelegeri și a consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se afla la domiciliu, în localitatea Satu Nou, o femeie în vârstă de 43 de ani ar fi fost lovită de concubin, având nevoie de îngrijiri medicale. Agresorul a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Sebeș, județul Alba. În urma celor constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal de violență în familie, în cadrul căruia efectuează cercetări și monitorizează în continuare situația conflictuală”, mai transmit polițiștii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...

GRĂBEȘTE-TE! La MAC GSM ai SUPER reduceri, PLUS ocazia de a câștiga un voucher de 500 de lei!

Mai sunt doar TREI zile de mega oferte la MAC GSM. Acum găsești sute de produse...