2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Agro Ardeal, profit uriaș în pandemie:175% creștere față de 2019

Agro Ardeal, ajutat de pandemie, a reușit să realizeze în 2020 cifre record. Cifra de afaceri realizată depășește 16.49 mil. euro, comparativ cu 13.36 mil. euro în 2019. Însă profitul este cel care înregistrează creșteri fabuloase. Peste 1.013 mil. euro, față de 391.613 mii în anul 2019.

Numărul angajaților de asemenea a avut o ușoară creștere. În anul 2020 au fost cu 28 mai mulți angajați activi față de anul 2019. Este evident faptul că pandemia nu a scăzut consumul de carne.

Agro Ardeal SRL este un furnizor important în industria alimentară. Este unul din cei mai mari jucători din regiune. Pe lângă acest aspect, proprietarii Agro Ardeal dețin și o fermă cu vaci, a cărei reușită s-a materializat prin titlul ” Fermier progresist” obținut în 2019. Atât produsele din carne cât și produsele lactate pot fi găsite în magazinele proprii și în hypermarket-uri.

După cum reiese dintr-un studiu realizat de Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România (ACPR), în 2020, kilogramul de porc în viu a ajuns să crească de la 10 lei, la 40-50 lei.

În vara anului trecut, 77% dintre românii din mediul urban declarau că intenționează să gătească mai mult. Asta ca formă de adaptare la situația vulnerabilizată de pandemie. Însă tot atunci, se descoperea un apetit ridicat pentru produsele de origine românească (77%).

Surprinzător este și faptul că tinerii cumpără carne cu o frecvență mai mare comparativ cu cei în vârstă. 87% dintre cumpărătorii de carne declară că au cumpărat carne neprocesată în timp ce 36% au optat pentru mezeluri.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...