7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

Ai avut COVID 19, dar nu ai altă dovadă decât anticorpii? CE spun autoritățile:

Noi măsuri restrictive vor fi impuse, începând de luni. Cei care dețin certificatul verde nu sunt însă atât de afectați de ele. CE fac cei care nu au altă dovadă a trecerii prin COVID 19, decât anticorpii:

Autoritățile au anunțat noi măsuri restrictive care intră în vigoare de luni, 25 octombrie 2021.

Cei vaccinați sau trecuți prin boală – deci deținători de certificat verde – nu resimt așa de tare noile măsuri impuse.

E OFICIAL! Ce avem și ce n-avem voie să facem de luni. Lista cu măsurile impuse de autorități:

Din nefericire se ivește o problemă: unii au trecut prin boală, dar singura dovadă sunt ANTICORPII.

Sunt mulți care nu au vrut să se știe că sunt infectați. Care au stat acasă cu cei depistați pozitiv și nu și-au făcut teste. Și acum au doar rezultatul unei testări de anticorpi. Din păcate, acestea NU sunt valabile!”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

În Corona-forms, platforma pe baza căreia se emite certificatul verde, pot fi introduse doar seriile testelor și a dozelor de vaccin administrate.

Nu e o problemă locală. Eu nu am cum introduce în Corona-forms aceste date, ale anticorpilor. Doar cei de sus pot face astfel de derogări, să aducă modificări în platformă. Altfel, certificatul verde se emite doar pe bază de test negativ sau vaccinare. Degeaba ne sună pe noi și ne înjură sau ne amenință că ne dau în judecată. Noi NU avem ce face. Dovada anticorpilor NU îi ajută la nimic momentan!”, a explicat Andrițoiu.

Astfel, cei care doresc să dețină un certificat verde care le oferă facilități în această perioadă pandemică au două variante:

 • dovada trecerii prin boală pe baza unui test efectuat, cu rezultat pozitiv
 • vaccinarea

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Daca ai avut COVID in forma atât de ușoară încât nu ai avut simptome, nu ai avut răspuns imun deci nu ai nici anticorpi.
  Daca ai avut simptome de covid și nu te-ai testat și nu ai anunțat DSP și nu ai stat în carantină și te-ai plimbat cu covid pe unde a vrut mușchiul tău și ai mai dat și altora care poate au murit din cauza ta, iarta-ma, dar mă doare fix in dos că nu poți tu acum sa îți scoți certificat verde. Daca ai trecut prin boala și nu ai anunțat și nu ai stat în carantină ai merita să îți vina certificatul verde la pachet cu dosarul penal și cel puțin 6 luni de închisoare că e posibil sa fi omorât niste oameni în inconștiența ta.

 2. Daca ai avut COVID in forma atât de ușoară încât nu ai avut simptome, nu ai avut răspuns imun deci nu ai nici anticorpi.
  Daca ai avut simptome de covid și nu te-ai testat și nu ai anunțat DSP și nu ai stat în carantină și te-ai plimbat cu covid pe unde a vrut mușchiul tău și ai mai dat și altora care poate au murit din cauza ta, iarta-ma, dar nu ne pasa că nu poți tu acum sa îți scoți certificat verde. Daca ai trecut prin boala și nu ai anunțat și nu ai stat în carantină ai merita să îți vina certificatul verde la pachet cu dosarul penal și cel puțin 6 luni de închisoare că e posibil sa fi omorât niste oameni în inconștiența ta.

 3. Cand aveai gripa de ce nu te testai ca sigur ai omorât câțiva oameni.
  Acum cu certificatul verde dacă nu o lăsați mai ușor o sa omorâți mai mulți, de foame…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.