20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă nu ești mulțumit de felul în care te prezinți în fața clienților, profită de oferta EMA GRAFIX, agenția de publicitate de la intrarea în Parcul Mare, din incinta Casa EMA.

S-au gândit la voi și vă așteaptă cu super prețuri toată luna Mai, la toate tipurile de meniuri.

Agenția de publicitate EMA Grafix vine cu o ofertă tentantă pentru cei care au, sau doresc să-și deschidă o afacere în domeniul HoReCa.

Prețuri foarte bune pentru toate tipurile de print digital, de la cele mai simple meniuri (care se pot încadra pe o singură pagină, meniuri tip napron), până la modele mai complexe –meniuri pliate, tip carte sau piramidă!

Dar, vedeta lunii Mai este Meniul Tip Carte: 20 de pagini personalizate cu prețuri începând de la 25 lei!

Meniul este cartea de vizită a oricărui local care se respectă, astfel că e important să apelezi la servicii de grafică și design profesional pentru a-ți cuceri clienții și a-ți expune produsele și preparatele într-un mod profesional, în avantajul tău și al clienților.

Tinerii de la EMA Grafix vă oferă nu doar un design atrăgător, ci și o execuție de calitate, în cel mai scurt timp posibil (adică ieri)… Pentru că atunci când vine vorba de reclamă și producție publicitară, serii mici sau mari, chiar nu glumesc!

Deoarece trăim vremuri complicate și trebuie să sporim anumite reguli de igienă, puteți alege ca modalități de finisare meniurile plastifiate sau laminate, care pot fi ușor dezinfectate, sunt rezistente la pete și mai durabile.

De asemenea, puteți alege din mai multe modele de meniuri: broșate, capsate, cu spiră metalică, pliate, etc., printate pe orice dimensiune ați dori.

Solicitați orice detalii legate de prețuri, tiraj, design și personalizări la nr. 0770-836.547, sau printr-un e-mail la adresa [email protected].

Iar dacă dați un Like paginii lor de Facebook Ema Grafix puteți vedea toate produsele publicitare pe care le fac și veți afla imediat cele mai noi oferte!

Fă-ți reclamă, nu fi flyer!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.