12.7 C
Bistrița
duminică, octombrie 1, 2023

Ajutor pentru Ucraina! Un bistrițean strânge medicamente, haine și încălțăminte pentru armata ucraineană

Un bistrițean originar din comuna Rodna, Florin Debrețeni, strânge medicamente, haine și încălțăminte pentru soldații din Ucraina. 

Bistrițeanul a vizitat de curând comandamentul pentru apărare civilă din Cernăuți. Reprezentanții comandamentului au făcut solicitări de donații cu privire la lucrurile care le lipsesc și fără de care nu se pot descurca.

Din păcate, resursele sunt epuizabile, iar armata ucraineană trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Iată câteva dintre lucrurile de care au nevoie: tricouri pentru soldați de culoare verde sau camuflaj, ghete negre sau verzi cu inserție metalică în talpă și materiale medicale pentru prim ajutor (gentamicină, canesten, adrenalină în fiole de 1 ml, bandaje late, leucoplast lat, nefopan, seringi cu ac inclus de 2-5 ml, coagulante, garouri.

„Bună ziua,

Săptămâna trecută am făcut o vizită în Ucraina, la comandamentul pentru apărare civilă din Cernăuți. Reprezentanții acestui comandament mi-au făcut următoarele solicitări pentru donații în materiale pentru armata ucraineană:

  1. Tricouri pentru soldați de culoare verde sau camuflaj.
  2. Ghete negre sau verzi pentru soldați cu inserție metalică în talpă
  3.  Materiale medicale pentru prim ajutor:

– Gentamicină
– Canesten
– Adrenalină în fiole de 1 ml
– Bandaje late
– Leucoplast lat
– Nefopan – analgesic
– Seringi cu ac inclus – ideal de 2ml maxim 5 ml
– Coagulante
– Garouri.

Dacă aveți informații și persoane care doresc să ajute poporul ucrainean, vă rog să nu ezitați să mă contactați la numărul de telefon 0751886588. Mulțumesc anticipat!”, a transmis Florin Debrețeni.

 

Sursa foto: Atlantic Council

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!