14.5 C
Bistrița
vineri, mai 24, 2024

Ajutor pentru Ucraina! Un bistrițean strânge medicamente, haine și încălțăminte pentru armata ucraineană

Un bistrițean originar din comuna Rodna, Florin Debrețeni, strânge medicamente, haine și încălțăminte pentru soldații din Ucraina. 

Bistrițeanul a vizitat de curând comandamentul pentru apărare civilă din Cernăuți. Reprezentanții comandamentului au făcut solicitări de donații cu privire la lucrurile care le lipsesc și fără de care nu se pot descurca.

Din păcate, resursele sunt epuizabile, iar armata ucraineană trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Iată câteva dintre lucrurile de care au nevoie: tricouri pentru soldați de culoare verde sau camuflaj, ghete negre sau verzi cu inserție metalică în talpă și materiale medicale pentru prim ajutor (gentamicină, canesten, adrenalină în fiole de 1 ml, bandaje late, leucoplast lat, nefopan, seringi cu ac inclus de 2-5 ml, coagulante, garouri.

„Bună ziua,

Săptămâna trecută am făcut o vizită în Ucraina, la comandamentul pentru apărare civilă din Cernăuți. Reprezentanții acestui comandament mi-au făcut următoarele solicitări pentru donații în materiale pentru armata ucraineană:

  1. Tricouri pentru soldați de culoare verde sau camuflaj.
  2. Ghete negre sau verzi pentru soldați cu inserție metalică în talpă
  3.  Materiale medicale pentru prim ajutor:

– Gentamicină
– Canesten
– Adrenalină în fiole de 1 ml
– Bandaje late
– Leucoplast lat
– Nefopan – analgesic
– Seringi cu ac inclus – ideal de 2ml maxim 5 ml
– Coagulante
– Garouri.

Dacă aveți informații și persoane care doresc să ajute poporul ucrainean, vă rog să nu ezitați să mă contactați la numărul de telefon 0751886588. Mulțumesc anticipat!”, a transmis Florin Debrețeni.

 

Sursa foto: Atlantic Council

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!