7.8 C
Bistrița
miercuri, mai 12, 2021

Alege geanta de mână potrivită pentru primăvară – Sfaturi valoroase

Pe lângă tocurile înalte și ținuta de petrecere, o geantă potrivită cu ținuta este tot ceea ce îi mai trebuie unei femei ca să aibă un aspect complet, pentru orice ocazie.

Genți de mână. Care sunt modelele potrivite

Odată cu încălzirea vremii, ținutele sunt din nou accesorizate în funcție de tendințele actuale, iar modul de a alege ținuta inedită cunoaște o mai mare diversitate și libertate.

În ceea ce privește alegerea unor genti damă pentru primul anotimp al anului, trebuie să cunoști câteva aspecte esențiale în vederea obținerii acelui aspect inedit pe care și-l dorește orice femeie iubitoare a esteticului. 

Gentile sunt mai mult decât obiecte de transport, sunt accesorii de stil şi contribuie la definirea țintelor. Dacă vorbim de genţi magice, sigur spunem genţi negre şi nude. Aceste două culori sunt versatile şi completează ţinute impecabile. Pot fi integrate în outfiturile urbane, sport, casual sau elegante. Gentile pentru outfituri moderne se evidenţiază prin accesorii metalice decoraţiuni ostentative, franjuri sau alte elemente decorative. Outfiturile dinamice sunt puse în valoare cu genţi de mâna cu texturi deosebite. 

Ce dimensiune este potrivită pentru geanta de mână?

Cunoașterea dimensiunii potrivite a genții de mână pentru tipul de corp este unul dintre primele lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de achiziția unei genti dama. Indiferent cât de elegantă este geanta pe care o vei alege, aceasta va fi la modă doar dacă se va potrivi cu statura și cu conformația ta, altfel va părea un accesoriu nelalocul lui. De regulă, dacă ești mică de statură este indicat să alegi o geantă mai mică, pentru a nu evidenția acest lucru. O femeie înaltă și subțirică ar trebui să evite gențile mici și să își îndrepte atenția spre o geantă medie sau mare. 

Ce formă este potrivită pentru o geantă de primăvară? 

Dat fiind că odată cu primăvara vine și căldura, este posibil să simți nevoia să pui mai multe obiecte în geantă pentru a le avea la îndemână în situații neprevăzute. De exemplu, în drumul spre casă de la muncă te poate îmbia o bancă din parc pe care te poți relaxa cu o carte în mână și o sticlă de apă lângă tine.

Pentru aceasta, alege o geantă într-o formă avantajoasă care, deși cu mai multe produse în ea, să nu dea senzația de volum maxim sau supraîncărcare. Alege o geantă proporțională cu forma corpului astfel încât să arăți elegant și la modă. Dacă ești subțirică și înaltă poți alege o geantă rotunjită, dacă ești mai scundă, este potrivită o geantă înaltă, de formă dreptunghiulară. 

Ce culoare este potrivită pentru o geantă purtată primăvara? 

Pentru că primăvara este un anotimp care arată renașterea naturii, ai liber la alegerea unor culori vii, care să țină departe de tine monotonia și prin care să te asortezi cu natura din jur care începe să prindă viață. Nu exagera totuși prin alegerea unor culori țipătoare, prea accentuate. Poți merge pe o singură culoare mată sau poți alege gențile multicolore pe care le poți asorta la aproape orice ținută. Ai grijă, însă, să nu aluneci în extrema cealaltă și să obții un aspect prea colorat. 

Așadar, alegerea unei genți de mână potrivite pentru anotimpul renașterii nu este chiar atât de dificilă dacă reușești să pui pe listă câteva criterii esențiale. Nu uita să ții cont de statura pe care o ai, de stilul preferat, dar și de tendințele actuale. Și bineînțeles, alege geanta de mână în funcție de ținută și de eveniment.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...