20.2 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

ALEGERI 2019: PSD se opune politicilor de austeritate anunțate de Orban și PNL

PSD se opune politicilor de austeritate anunțate deja de Orban și PNL și nu participă la ședința de plen pentru învestirea guvernului Orban!

A da vina pe PSD că nu asigură cvorumul, înseamnă să îți recunoști neputința de a strânge o majoritate pentru învestirea Guvernuluilui Iohannis.

Dragă Orban,

  • Nu este vina PSD că vă certați între voi!
  • Nu este vina PSD că Iohannis / PNL și restul sunt incapabili să strângă o majoritate pentru a ieși din criza pe care tot voi ați creat-o.
  • Nu este vina PSD că partidele de opoziție au votat moțiunea, fără a avea o alternativă la actuala guvernare .

PSD a luat deja decizia de a intra în opoziție. Deci e absurd să susții că PSD vrea să se mențină la guvernare, într-un guvern nefuncțional.

Așadar, PSD doar își respectă obligația constituțională de a asigura funcționarea curentă a administrației.

PSD este consecvent cu ce a promis cetățenilor și nu va susține un guvern care anunță tăieri de pensii și salarii.

PSD ține cont de voința cetățenilor, deci nu poate acorda votul de încredere unui premier care are cea mai scăzută cotă de încredere în rândul populației.

Să vă vedem la Guvernare!

Din păcate, știm că vreți să distrugeți totul!

După voiva fi ca după cutremur…

(Publicitate electorală)

Foto deschidere – PSD Bistrita-Nasaud

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...