17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

ALEGERI LOCALE ȘI EUROPARLAMENTARE 2024: Polițiștii au întocmit astăzi 3 dosare penale pentru amenințare, loviri și fraudă electorală

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție Județean, astăzi au fost întocmite 3 dosare penale și au fost aplicate 10 amenzi. Au fost sesizate 19 incidente în context electoral, însă s-au confirmat doar 8.

Până la ora 19:00 au fost sesizate polițiștilor 19 incidente sau fapte ilegale în context electoral. Dintre acestea 11 incidente nu s-au confirmat. Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în cuantum de 6.800 de lei.

Totodată au fost întocmite 3 dosare penale pentru posibile infracțiuni. Este vorba despre amenințare, loviri și o posibilă fraudare electorală în comuna Maieru, unde două persoane diferite ar fi primit câte două buletine de vot pentru alegerea primarului.

În acest caz a și fost suspendat procesul electoral pentru numărare buletinelor de vot și pentru a se putea stabili dacă buletinele de vot au fost introduse în urnă sau nu.

Mai multe despre aceste incidente puteți citi mai jos:

VIOLENȚE lângă secțiile de vot! Femeie amenințată cu bătaia de un candidat la fotoliul de primar

 

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!