12.6 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Alegerile anticipate, la un pas de a deveni realitate! VEZI când ar putea fi chemați românii la urne:

Începutul anului 2020 vine cu vești pentru scena politică din România. Premierul Ludovic Orban și președintele țării au convenit astăzi asupra începerii procedurilor privind alegerile parlamentare anticipate. AFLĂ când ar putea fi chemați românii la urne:

România e la un pas de a avea un nou Parlament! Premierul Ludovic Orban s-a întâlnit astăzi cu președintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, unde au participat la consultări pe tema alegerilor anticipate.

„Cel mai bine pentru România este să organizăm alegeri anticipate. Românii au arătat clar la referendum, la alegerile pentru Parlamentul European, la alegerile prezidențiale, că nu mai vor PSD la putere. (…) Este absolut necesar ca puterea să revină la popor și cetățenii să își aleagă reprezentanții”, a declarat premierul la finalul întâlnirii, notează Mediafax.

Ludovic Orban nu a vrut să dea detalii referitoare la strategia pe care o va aborda pentru declanșarea alegerilor anticipate, dar a precizat că va purta discuții cu partidele politice care sprijină acest demers și a dat de înțeles că nu va negocia în mod direct și cu PSD.

Șeful Guvernului a precizat că în urma discuțiilor purtate cu președintele, cei doi au căzut de acord ca alegerile anticipate să aibă loc odată cu alegerile locale, asta în cazul în care vor reuși declanșarea procedurii.

„Am discutat, ar fi util și bine să fie simultan cu localele, în cazul în care vom reuși să derulăm procedura necesară până la locale. Oricum, la o dată apropiată de locale, dacă nu va fi posibil la locale”, a transmis Ludovic Orban.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...