13 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Alin Ioaneș, managerul Rombat, în Top 20 cei mai dinamici CEO din Europa

Alin Ioaneș, managerul companiei Rombat Bistrița, a fost nominalizat în Top 20 cei mai dinamici CEO din Europa.

Ne mândrim să fim reprezentați de Alin Ioaneș, CEO ROMBAT. O dovadă a recunoașterii activității sale este nominalizarea în Top 20 cei mai dinamici CEO din Europa. Cu abilități remarcabile de lider, Alin demonstrează în fiecare zi orientarea spre oameni, sprijină evoluția echipei și susține atingerea succesului în business cu ajutorul partenerilor.

Se implică activ în promovarea misiunii noastre atât în România, cât și în afara granițelor ei și pune accentul pe dezvoltarea continuă a angajaților, motivarea echipei, calitatea superioară a produselor și identifică oportunități de dezvoltare ale brandului, pentru a răspunde cerințelor unei piețe în continuă schimbare”, potrivit ROMBAT.

Mai multe detalii despre nominalizarea lui Alin Ioaneș puteți citi aici.

Alin Ioaneș este CEO-ul Rombat Bistrița din februarie 2021, fiind responsabil de un business prezent în peste 3.000 de magazine ale distribuitorilor sau subdistribuitorilor locali, conform businessmagazin.ro.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!