-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Faci naveta la școală?? Informații IMPORTANTE dacă vrei transport GRATUIT:

Elevii care fac naveta la școală pot beneficia de transport gratuit. Dar pentru aceasta e nevoie de depunerea unor documente. Informații UTILE:

A început școala, iar unii elevi stau la distanțe considerabile de unitatea de învățământ. Unii parcurg zeci de kilometri, zilnic.

Există posibilitatea de a călători gratuit, spre școală și înapoi acasă. Firma Transmixt anunță însă că s-a modificat legislația.

Dragi elevi navetiști din județul Bistrița Năsăud,

Ca urmare a modificărilor legislative de ultimă oră cu privire la gratuitatea transportului pentru elevi, vă informăm pe această cale că, pentru a putea obține un abonament de călătorie gratuit pe ruta dintre localitatea de domiciliu și localitatea unde mergeți la scoală, va trebui să depuneți la școala de care apartineți o solicitare care trebuie să conțină, printre altele, informații cu privire la traseul pe care circulați.

Ulterior, școala ne va informa pe noi despre solicitarea voastră, iar noi vă vom emite abonamentul de transport în mod gratuit.

Accesul gratuit în mijloacele de transport se va realiza pe baza abonamentului de transport și a unuia dintre următoarele documente școlare:

  • carnetul sau legitimația de elev emis/ă de unitatea de învățământ de apartenență, vizat/ă pentru anul școlar în curs;
  • adeverința emisă de unitatea de învățământ de apartenență

Sperăm că după începerea anului școlar, în colaborare cu școlile, procedura de solicitare și eliberare abonamente să se desfașoare cât mai rapid pentru că voi să puteți intră în posesia documentelor care vă vor da dreptul să calatoriți gratuit cu autobuzele.

Mai multe detalii privind transportul elevilor găsiți în Hotărârea de Guvern nr. 810 din 08.09.2023 pe care vă sfătuim să o cautați pe net și să o arătați părinților întrucât conține mult mai multe detalii și informații decât putem noi să vă explicăm prin această postare.

Vă urăm un an școlar excelent cu colegi minunați și profesori extraordinari!” au transmis reprezentanții firmei Transmixt.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...